Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Kijkers vol lof over positiviteit in Omroep Max-programma 'Denkend aan Holland'

Door het succes van Heel Holland bakt weten we dat Janny van der Heijden en André van Duin een gouden televisieduo zijn. Hun nieuwe programma Denkend aan Holland is dan ook met open armen ontvangen door trouwe fans. De kijkers zijn maandagavond vooral zeer te spreken over de positiviteit van het programma.

In Denkend aan Holland ontdekken André en Janny Nederland vanaf het water. Janny kan André veel vertellen over de culturele en culinaire geschiedenis van bepaalde plekken. Dit doen ze allemaal in het gezelschap van scheepshond Nhaan, de teckel van Janny.

Advertentie

Aflevering Denkend aan Holland
De 2e aflevering van het programma scoorde wederom ontzettend goed, want er keken maar liefst 1,5 miljoen mensen naar de André en Janny op de boot. In de aflevering nam Janny André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over rivier de Linge, die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem.

Positiviteit
Het programma is gezellige televisie waar je een goed gevoel van krijgt. Dat blijkt al snel uit de vele tweets die te vinden zijn na de uitzending van Denkend aan Holland. De kijkers thuis zijn vol lof over de positiviteit en de vriendelijkheid dat het programma uitstraalt. Een kijker omschrijft het programma dan ook als “Oubollige heerlijke kneuterige slow tv.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Twitter. Beeld: Omroep Max

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien