Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Kijkers zijn lyrisch over duet van Floor Jansen en Henk Poort in finale 'Beste zangers'

Beste zangers bezorgt ons regelmatig kippenvel. Maar kijkers waren zaterdagavond extra lyrisch over het duet van Henk Poort en Floor Jansen.

De operazanger en metalzangeres zongen samen Phantom of the opera. En dat deden ze bizar goed. Niet alleen hun collega’s op de bank stuiterden op en neer. Volgens sommige kijkers zette het duo het beste optreden in de geschiedenis van Beste zangers neer.

Advertentie

Floor voelt zich maar wát gevleid door alle complimenten:

Je kunt het optreden hieronder terugkijken:

Nog meer Floor en Henk 
Goed nieuws voor iedereen die nu fan is van dit duo en onlangs een kaartje heeft gekocht voor een van Floors optredens: ze maakte onlangs bekend dat Henk met haar mee gaat op tour. Hij zal als gast meezingen bij al haar negen shows in Nederland, die nu al hartstikke uitverkocht zijn. Ze zullen het publiek dan vást nog eens op Phantom of the opera trakteren.

Samantha Steenwijk en Tim Akkerman  
Het was de finale van Beste zangers 2019. Daarin kiezen de deelnemende zangers zelf uit met welke collega ze graag een duet willen zingen. En zo geschiedde bijvoorbeeld dat Samantha Steenwijk en Tim Akkerman samen Cose della vita zongen, Floor Jansen en Tim Akkerman Shallow ten gehore brachten en Emma Heesters samen met Henk Poort het operanummer Vivo per lei van Andrea Bocelli en Giorgia coverde. Ook die optredens konden rekenen op de nodige lof van kijkers.

Je kunt alle duetten hier terugkijken.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Beste zangers. Beeld: AVROTROS

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien