Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Kijkers 'Maestro' weten het zeker: déze deelnemer gaat het seizoen winnen

In Maestro was zondagavond te zien hoe Monic Hendrickx, Tatum Dagelet en Lucas Hamming in de halve finale waren beland. Dat betekende dat de lat behoorlijk hoog lag, maar dat leek voor één kandidaat géén probleem te zijn.

De energieke Tatum Dagelet kreeg namelijk niet alleen een staande ovatie van de jury in het programma, maar ook van de kijkers thuis.

Advertentie

De wereld over
De kandidaten gingen voor de 6e aflevering van het programma aan de slag met muziekstukken van over de hele wereld. En om zich helemaal in te kunnen leven in het muziekstuk, brachten ze een bezoekje aan het betreffende land. Dat resulteerde in 6 prachtige stukken, met onder andere het melancholische van Rusland, het temperament van Italië en het zwierige van Oostenrijk.

#formidabel
Tatum liet de mensen in de zaal en de kijkers kennis maken met Oostenrijk en Argentinië. Vooral haar Argentijnse avontuur sloeg aan en kreeg daarvoor maar liefst 3 tienen (wat ze bezegelde met een dikke knuffel voor Frits) en behaalde daarmee een totaal van 53 punten, tegenover de 47 van Monic Hendrickx en 50 van Lucas Hamming. En met die puntenverdeling, lijken de kijkers het maar wat eens te zijn. ‘Tatum gaat gewoon winnen hè?’, klinkt het op Twitter.

Finale
Geen van de deelnemers belandde in de gevarenzone en nemen ze punten mee naar de volgende aflevering. Daarin horen ze wie er rechtstreeks door gaat naar de finale. Nog maar 2 afleveringen, wie denk jij dat zich zal kronen tot de beste dirigent van dit seizoen? Je kunt de aflevering online terugkijken.

De roze tuinbroek die Tatum droeg tijdens het repeteren viel aan twitterend Nederland te zien goed in de smaak. Wij sprokkelden daarom een paar leuke exemplaren voor je bij elkaar:

Actrice Monic Hendrickx dirigeerde ook deze aflevering weer geweldig. Spannend vond ze het waarschijnlijk wel, aan Libelle TV vertelde ze achteraf: “‘Maestro’ is het engste wat ik ooit gedaan heb”:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: Twitter, AVROTROS

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien