Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kijkers 'Married at first sight' zijn om déze reden teleurgesteld in RTL

Zondagavond zagen bijna een miljoen kijkers de grote ontknoping in Married at first sight. Los van welke stellen nog bij elkaar zijn en welke niet, zijn kijkers vooral een tikkeltje boos op de programmamakers.

Zonder camera’s
In deze allerlaatste aflevering zagen we hoe twee van de vijf stellen het avontuur door wilden zetten. Joost en Milly gaan met elkaar verder, net als Peter en Paul. De twee heren besluiten dat ze elkaar zónder al die camera’s om zich heen beter willen leren kennen. En Milly en Joost vertellen presentator Peter van der Vorst dat ze de kijker stiekem een beetje op het verkeerde been hebben gezet. Want waar de vonken er tijdens de afleveringen niet echt vanaf leken te spatten, blijken ze buiten alle opnames om flink gezoend te hebben.

Advertentie

Dikke tranen
Ronald en Monique doen allebei resoluut hun trouwringen af. Ook Mirjam en Pascal gaan niet met elkaar verder. Maar als het aan Pascal had gelegen, waren de twee nog gewoon samen geweest. Bij allebei rollen dikke tranen over de wangen. Pascal was helemaal in de wolken met ‘zijn’ Mirjam, maar Mirjam voelt andersom alleen een vriendschappelijke klik. Wel vindt ze het ontzettend rot dat ze Pascal zoveel pijn doet. Ook Nick en Maxime gaan scheiden, tot grote frustratie van Maxime.

Trouwe kijkers
Wat de kijkers dan zo dwarszit? Om te kunnen zien hoe het na een paar maanden met de koppels is, kun je de allerlaatste aflevering op Videoland bekijken. Maar Videoland is een betaalde streamingdienst. Fans van het programma vinden het onacceptabel dat ze acht weken trouw voor de buis hebben gezeten en nu eigenlijk nóg niet weten hoe het met de stellen is:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: RTL, fotograaf: Roland J.Reinders

Eline (30) groeide op in armoede: “Op mijn 19e had ik een enorme achterstand”

arm

Eline (30): “Wij waren erg arm, waardoor ik niet kon meedoen met de kinderen op school. Mijn kleren kwamen van het Leger des Heils en mijn speelgoed van de kringloop.

Het tekort aan geld speelde de hoofdrol in ons gezin. Mijn moeder moest overeind zien te blijven in die stress, zodat er nauwelijks tijd overbleef voor opvoeding.  Heel normale normen en waarden, kregen wij niet mee.  Toen ik op mijn 19e het huis uit ging om te studeren had ik op allerlei gebieden een enorme achterstand, al besefte ik dat toen nog niet.

Ik had geen geld – niets gespaard en ook niets v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien