Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Kijkers 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' vinden buurvrouw exact op déze BN'er lijken

In Mr. Frank Visser doet uitspraak lopen de burenruzies hoog op. Dit keer liggen Louis en Hetty met hun buren John en Marianne in de clinch over de schutting en coniferenhaag. 

De kijkers hebben vooral oog voor Marianne en John. Want wat lijkt zij op een bekende cabaretière – en wat is er toch aan de hand met John?

Advertentie

Modderpoel
Mr. Visser gaat langs bij Louis en Hetty op een recreatiepark in Voorthuizen. Zij winden zich namelijk enorm op over de schutting van hun buren John en Marianne die niet goed op de bodem zou aansluiten. Hierdoor ontstaat er telkens na een regenbui een grote modderpoel. Ook neemt hun coniferenhaag al het zonlicht in hun tuin weg. De buren, John en Marianne, menen op hun beurt dat de buren pestkoppen zijn en beschuldigen Louis ervan dat hij hen de hele dag met een verrekijker bespiedt. Hoogtijd dat Mr. Visser een bezoekje brengt.

Tineke Schouten
Kijkers vonden het weer een heerlijke aflevering en hebben vooral moeten lachen om Marianne. Ze komt de kijkers héél bekend voor. Ze vinden haar namelijk verdacht veel lijken op cabaretière Tineke Schouten. Bovendien was zij zo goed als de hele tijd aan het woord. Kijkers hadden dan ook een beetje medelijden met haar man John. Want wat vindt hij eigenlijk van de hele burenruzie? Hij is onwijs stil, knikt af en toe en als hij iets wil zeggen is z’n vrouw hem al voor. Heeft hij ook zo’n hekel aan de buren? Of valt het wat hem betreft allemaal wel mee?

John zei wat
Kijkers raken er in ieder geval niet over uitgepraat.”Wanneer je je buren eigenlijk gewoon aardig vindt, maar dat niet tegen je vrouw durft te zeggen”, schrijft een kijker dan ook bij een screenshot van John en Marianne. Bovendien valt het de kijkers dan extra op wanneer John eindelijk wél iets zegt. “Stop de persen! Die man zei iets” en “Zei John nu wat?”, klinkt het gelijk op Twitter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Mr. Frank Visser doet uitspraak. Beeld: Twitter, ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien