Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Kijkers 'Mr. Frank Visser rijdt visite' verbazen zich over buurman met 20 honden

In Mr. Frank Visser Rijdt Visite helpt Mr. Visser mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uit komen. Dit keer gaat hij onder andere langs bij Peter in Nieuwkoop.

Peter heeft namelijk al jaren last van de honden van de buurman. Hij wordt stapelgek van het geblaf van de ruim 20 honden. Bovendien stinkt het er altijd naar hondendrollen.

Advertentie

Geblaf
Kijkers snappen Peter en zouden ook knettergek worden van al dat geblaf en de stank. Ze zijn dan ook stomverbaasd. Ze vinden het erg gek dat mensen zomaar 20 honden mogen houden midden in een woonwijk. “Waarom treedt de gemeente niet op tegen zo’n hondenkennel midden in een woonwijk?” en “Arme honden”, schrijven kijkers op Twitter.

Bestemmingsplan
Gelukkig is Mr. Visser het eens met Peter en de kijkers thuis. Ook al vindt de buurman zelf dat het houden van ruim 20 honden een hobby is, valt zijn hondenkennel volgens de meester als bedrijfsmatig aan te merken. “Dat mag wel, maar niet hier”, zegt Mr. Visser. Volgens het bestemmingsplan wordt zijn grond aangewezen als woonbestemming. En dat betekent dat de gemeente de buurman hierop moet wijzen. De kijkers hadden dus ook gelijk.

Viktor
Wat de kijkers ook opvalt, is dat presentator Viktor Brand er dit keer niet bij is. Normaal gesproken gaat hij altijd met Mr. Visser op pad. Maar in Mr. Frank Visser rijdt visite zien we alleen de meester. Daar balen de kijkers wel van. Ze vinden Viktor juist zo grappig. “Oh, Viktor Brand. Ik mis je zo. Hoeveel grappen had je nu weer kunnen maken? De meester is top hoor, maar met jou erbij is het gewoon leuker”, klinkt het niet voor niets op Twitter.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron: Mr. Frank Visser rijdt visite, Twitter. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien