1e rang kaarten voor Mamma Mia! de musical, nu €29,-

Zoek binnen:

Kijkers ontroerd door bijzondere aflevering 'Droomhuis gezocht'

In Droomhuis gezocht gaan Nederlandse stellen op zoek naar een leuk optrekje in het buitenland. De uitzending van maandagavond begon echter met een verdrietige mededeling: presentator Sybrand liet namelijk weten dat één van de deelnemers aan het programma, Marie Louise, kort na de opnames van de uitzending is overleden.

“In overleg met de familie en haar nabestaanden is besloten om de uitzending tóch door te laten gaan, als eerbetoon aan Marie Louise,” vertelt de presentator vlak voor de uitzending.

Advertentie

Gezamenlijke liefde voor Schotland
In de aflevering is te zien hoe de goede vrienden Jan en Marie Louise en Leen en Wilma op zoek gaan naar een optrekje in de Schotse Hooglanden. De koppels hebben elkaar leren kennen in de slijterij van Leen en Wilma en bleken al snel meer gemeen te hebben dan alleen een liefde voor sterke drank: ze zijn namelijk gek op Schotland. Tijdens de eerste vakantie wordt dan ook al snel besloten dat er een huis moet komen om zo vaak mogelijk met zijn allen naartoe te gaan.

Reacties Twitter
In de uitzending is te zien hoe de koppels uiteindelijk hun droomhuis vinden, maar de gedachte dat Marie Louise hier nooit van heeft mogen genieten komt bij de kijkers hard binnen. Op Twitter wordt dan ook vol medeleven gereageerd op de bijzondere uitzending:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Omroep Max

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien