Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Kijkers 'Paleis voor een Prikkie' hebben het maar over één ding

In Paleis voor een Prikkie helpen Frank en Rogier mensen die het niet breed hebben om hun huis op te knappen met weinig budget. Bij de kijkers viel gisteren één ding in het bijzonder op. 

Frank en Rogier veroverden in het programma Steenrijk, Straatarm de harten van de kijkers. Daarom zijn ze nu terug op de buis met alweer het tweede seizoen van hun eigen programma Paleis voor een Prikkie. In dit programma helpen ze gezinnen die het niet breed hebben om hun hun huis om te toveren tot een droomwoning.

Advertentie

MS
Deze week ging het duo langs bij Miranda. Samen met haar twee zoons woont zij in een flat in Tilburg. Miranda heeft MS en kan daardoor helaas niet werken. Ze is dan ook afhankelijk van een bijstandsuitkering. De flat waar ze met haar zoons woont, voelt niet echt als thuis. Daarom schakelt ze de hulp van Frank en Rogier in. Met een budget van ‘slechts’ € 250,- gaan ze aan de slag om van Miranda’s flat een droomhuis te maken.

Pruik?
Kijkers hadden het op Twitter maar over één ding: het kapsel van Rogier. Wat heeft hij met z’n haar gedaan? Is het een pruik? En zo ja: waar was die pruik de volgende dag dan gebleven? “Wanneer je pruik bij de kapper ligt”, klinkt het op Twitter. Kijkers vinden het duo vooral geweldig omdat ze zich zo excentriek kleden. Ze noemen de ‘pruik’ van Rogier ‘heerlijk’ en Twitter staat dan ook vol lof voor deze mannen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: SBS 6 en ANP

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien