Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Kijkers raken niet uitgesproken over déze battle in The Voice

Hoewel er vrijdagavond meerdere spetterende optredens te zien waren in The Voice of Holland, was er vooral één battle die er voor veel kijkers uitsprong: namelijk die tussen de meidengroep Luminize en de boyband Hard2Get.

De chemie tussen de twee was overduidelijk én het was ook nog eens de eerste keer in de geschiedenis van het programma dat twee bands het tegen elkaar op nemen.

Advertentie

Positieve reacties
De vertolking van het nummer Runaway Baby van Bruno Mars is een groot succes en positieve reacties op Twitter blijven dan ook niet uit. Ook  Anouk is razend enthousiast over de performance van de twee bands, al biecht ze wel op dat ze in het begin haar twijfels had.

Enthousiaste Anouk
“Ik dacht: ‘Jeetje wat een gedoe allemaal.’ Maar jullie hebben er echt een feestje van gemaakt”, zegt ze enthousiast. “Zo nice om naar te kijken, puur entertainment ook. Ik heb echt genoten,” aldus Anouk. De voorkeur van de zangeres gaat uiteindelijk uit naar de meidengroep.

“Verrijking voor programma”
Ook de andere coaches zijn diep onder de indruk van de meidengroep.  “Ik zie iets heel nieuws”, staat Lil’ Kleine zijn mede-juryleden bij. Ook Waylon kan dit alleen maar beamen: “Het is echt een verrijking voor dit programma om ook bands een kans te geven.”

Eind goed, al goed
Uiteindelijk kiest Waylon voor iets wat hij nog niet zo vaak gezien heeft, namelijk een meidengroep. Maar de heren van Hard2Get komen er ook niet slecht af: zij worden namelijk gestolen door coach Ali B.

Een greep uit de positieve reacties:

Het optreden zelf:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Voice of Holland. Beeld: YouTube/ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien