Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kijkers reageren wantrouwend op stoelendans bij ‘The Voice of Holland’

Voor de vaste kijkers van ‘The Voice of Holland’ was de aflevering van vrijdagavond best even slikken. Juryleden Anouk en Ali B waren namelijk vervangen door oudgedienden Sanne Hans en Marco Borsato. De zender had een goede verklaring voor de stoelendans: het zou namelijk allemaal te maken hebben met het jubileumseizoen, maar kijkers denken daar toch anders over…

Op Twitter wordt er volop gespeculeerd over de afwezigheid van de juryleden

Advertentie

Verklaring RTL

In verband met het jubileumseizoen van The voice of Holland schuiven voor het eerst coaches van eerdere seizoenen aan tijdens The Knockouts. Anouk en Ali B maken daarom plaats voor Marco Borsato en Miss Montreal. Volgende week keren de twee weer terug en schuiven twee andere gastcoaches aan. Althans, dat is de officiële uitleg van RTL.

Speculaties

Kijkers zijn er echter van overtuigd dat de stoelendans alles te maken heeft met de ruzie tussen Anouk en Lil’Kleine in een eerdere aflevering. Ook in RTL Boulevard werd er vrijdagavond gespeculeerd over de afwezigheid van met name Anouk. Entertainmentdeskundige Aran Bade is er namelijk ook van overtuigd dat de stoelendans te maken heeft met de ruzie tussen Anouk en Lil’Kleine. Angela Groothuizen, één van de gastcoaches die volgende week een stoel inneemt, liet namelijk weten dat het verzoek van RTL pas vrij laat kwam, wat zou betekenen dat de zender nogal last minute heeft besloten om een stoelendans te gaan doen. Ook op Twitter werd er volop gespeculeerd:

Woedende reacties op Lil’ Kleine

De afwezigheid van Anouk en Ali B was overigens niet het enige waar op Twitter over gepraat werd. Lil’ Kleine zorgde namelijk voor flink wat opschudding toen hij besloot om het 16-jarige talent Charine Eyny weg te sturen, terwijl volkszanger Danilo Kuiters wel gewoon door mocht gaan. Kijkers vonden de keuze van de rapper totaal niet terecht en sommige spreken zelfs van doorgestoken kaart en vriendjespolitiek:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard, Twitter. Beeld: RTL

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien