Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Kijkers in de war door bijzondere typetjes in aflevering 'De rijdende rechter'

In De rijdende rechter komen de gekste ruzies voorbij. Soms vragen kijkers zich af of ze niet naar een aflevering van een komedieshow zitten te kijken. 

In de aflevering van woensdagavond zagen we dat Mr. Reid afreist naar Hollandsche Rading om zich te buigen over een zaak tussen een klant en een garagehouder. Carmen Ploeg heeft 2 auto’s in gebruik: eentje privé, eentje zakelijk. Omdat ze er geen 2 meer nodig heeft, maar wel rustig wil nadenken over welke van de 2 ze wil houden, liet ze bij garage Hartendorp alleen APK inplannen als de kosten zouden meevallen.

Advertentie

Fikse ruzie

Maar bij de garage stond naast de APK ook een kleine beurt in de agenda. Hierdoor ontstond er een fikse ruzie, want die rekening van 350 euro wilde Carmen niet betalen. Zij heeft tenslotte niet om een kleine beurt gevraagd. Hartendorp zegt daarentegen dat ze mondeling heeft aangegeven dat er een beurt uitgevoerd mocht worden, als de kosten van de APK minimaal zouden zijn. Aan Mr. Reid de taak om orde te scheppen in deze zaak.

Typetjes

Er ontstond een welles-nietes-situatie en die zorgde voor veel vermaak bij de kijkers thuis. Al doen Carmen en Hartendorp de kijkers vooral denken aan een cabaretduo van vroeger. “Is dit De rijdende rechter of Van Kooten en De Bie?” en “Kijk ik De rijdende rechter, Man bijt hond, Jiskefet of een andere sketchshow? Of een combinatie van bovenstaande?”, klinkt het dan ook op Twitter. Terwijl anderen vooral aan De TV Kantine moeten denken. Zo schrijft iemand: “Zou me niks verbazen als Carlo Boszhard opeens een masker afdoet. Het lijkt wel een typetje.”

Benieuwd naar de uitspraak? Je kunt de aflevering hier terugkijken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: De rijdende rechter, Twitter. Beeld: Kro-ncrv

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien