Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Kijkers rollen van de bank na déze uitspraak van Ellie Lust

In het nieuwe seizoen van Ellie op Patrouille verlaat Ellie Lust de vertrouwde straten van Amsterdam en gaat ze samen met haar internationale politiecollega’s mee op patrouille. Zondagavond zagen we hoe Ellie bewapend in lokaal uniform in actie kwam in El Salvador.  

Dat het heftig zou worden, stond vast. Dat het grappig werd ook; want zo ís Ellie.

Advertentie

Drugsbendes
El Salvador is één van de gevaarlijkste steden van de wereld, een plek waar criminele bendes de dienst uitmaken en de politie met man en macht tegen alle criminaliteit strijdt. De afgelopen jaren kwamen daarbij meer dan 300 politieagenten om. Dit jaar staat de teller al op 22. Toch weerhoudt het Ellie er niet van om mee op pad te gaan. Zo controleert ze bezoekers van een nachtclub en spreekt ze met voormalig bendeleden die beloven hun leven te beteren.

Schuin oversteken
Kijkers zijn onder de indruk. “Wat maakt Ellie mooie en indrukwekkende tv”, schrijft iemand op Twitter. Een ander: “Interessante serie weer.” Nog iemand: “IJzersterke en goedgemaakte docu van Ellie.” Naast lovende woorden hebben kijkers het vooral over een ‘typische’ Ellie-opmerking. In een gevangenis met zware criminelen zegt ze namelijk doodleuk: “Deze mannen zitten hier natuurlijk niet voor schuin oversteken.” Kleine kans, inderdaad. Die hebben vast iets anders op hun geweten…

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: ANP & Twitter

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien