Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kijkers smelten van de liefde tussen broers Maurice en Pascal in 'Down met Johnny'

Heb je een slechte dag? Kijk dan naar Down met Johnny. Grote kans dat dat een glimlach op je gezicht tovert. Kijkers zijn ook over de aflevering van woensdagavond enthousiast. 

En smelten van de liefde tussen broers Maurice en Pascal.

Advertentie

Droom laten uitkomen

Johnny de Mol verwezenlijkt in Down met Johnny de wensen van mensen met een beperking. Dit keer schoot de presentator Pascal te hulp. De broer van Pascal, Maurice, moest na een hersenvliesontsteking zijn droom om ooit F16-piloot te worden opgeven. Nu wilde Pascal die droom tóch een beetje voor hem laten uitkomen, door zijn broer in een straaljager te laten vliegen. Die broederliefde raakte kijkers.

Je kunt de aflevering van Down met Johnny hier terugkijken.

Dit is het mooiste cadeau dat Johnny de Mol aan Willeke Alberti heeft gegeven: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Down met Johnny (SBS 6). Beeld: Brunopress

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien