Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Kijkers ‘Steenrijk, straatarm’ vallen over dure tatoeages bij arm gezin

In ‘Steenrijk, straatarm’ ruilen gezinnen een week van huis, leven én bestedingsbudget. Deze week vallen kijkers over de dure tatoeages van het arme gezin.

De familie Jansen uit Vianen ruilt een week van huis én budget met de familie Van Maaren.

Advertentie

Ibiza

De Jansens kijken hun ogen uit, want zij hebben geluk: het gezin Van Maaren woont namelijk op het zonnige Ibiza. Vader Bernardus vergaarde zijn vermogen in de autohandel, maar zit nu in het vastgoed. Op Ibiza runnen hij en zijn vrouw Nienke nu een bijzonder vastgoedproject in een achterstandswijk op het eiland.

Dure tatoeages

Dat is wel wat anders dan het gewone leventje van de familie Jansen in Vianen. Zij moeten rondkomen van een krap weekbudget, aangezien zij een flinke schuld hebben opgebouwd in het verleden. Toch snappen de kijkers één ding niet: hoe kan het dan dat de ouders van het arme gezin zoveel tatoeages hebben? Die zijn namelijk best prijzig, terwijl ze eigenlijk geen geld te makken hebben. Zo schrijft iemand op Twitter: “Ik zit net te lezen dat een tattoo een uurloon kent van 125 euro. Dat is bijna 2 weekbudgetten voor deze mensen. Hier begrijp ik niets van. Janken omdat je nooit geld hebt, maar wel tattoos.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Steenrijk, straatarm, Twitter. Beeld: Ruth van Baaijen | Talpa Beeldbank

Lees meer

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien