Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ verrast door bijzonder einde

In ‘Steenrijk, Straatarm’ kunnen we zien hoe 2 families een week lang van huis, budget en leven ruilen om te ontdekken of geld nu echt gelukkig maakt. Deze week werden kijkers echter getrakteerd op een wel héél bijzonder einde.

Het ‘straatarme’ gezin Zark ging namelijk niet met lege handen naar huis: aan het einde van de aflevering werden ze verrast met een ontzettend duur cadeau.

Advertentie

Gigantisch vermogen
De familie Zark verruilde hun gezellige flat in voor de vrijstaande woning van de familie Rouw. Vasco Rouw woont samen met zijn vrouw en 2 kinderen in een bosrijke omgeving in Emmen en verdiende al op jonge leeftijd zijn geld met het maken van games. Op zijn 16de verdiende hij al zo’n €3.000 in de maand en inmiddels bestaat zijn vermogen uit een bedrag van meer dan 6 nullen.

Moeite om rond te komen
De familie Zark heeft een compleet ander leven. Het gezin uit Drenthe kan moeilijk rondkomen sinds vader Daniël in 2013 zijn rug brak tijdens een epileptische aanval. Door zijn lichamelijke beperking loopt hij aardig wat inkomsten mis en om niet verder in de schulden te raken, moet de familie rondkomen van slechts €70 in de week.

Nieuwe auto
De familie Zark geniet dan ook met volle teugen van het grote budget dat zij krijgen, maar daar blijft het niet bij. Als de 2 families elkaar na een week in levende lijve ontmoeten,  staat er nóg een grote verrassing voor hun te wachten. De familie Rouw heeft namelijk een nieuwe auto voor het gezin van Daniël gekocht.

Reacties Twitter
“Je hebt het echt verdiend. Als je positief in het leven staat, gebeuren er positieve dingen”, aldus Vasco. Daniël is totaal overdonderd en kan zijn tranen niet bedwingen. Ook op Twitter wordt er enthousiast gereageerd op het cadeau van Vasco:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS6, Twitter. Beeld: SBS6

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien