Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Kijkers 'Steenrijk, straatarm' ontroerd door de wens van zoon Robin

In het programma Steenrijk, straatarm ruilen 2 families met een volkomen ander uitgavepatroon een week lang van leven. Woensdagavond was het de beurt aan de ‘steenrijke’ Gertjan en Johan en de ‘straatarme’ familie Ripzaad.

Hoewel er meerdere ontroerende momenten voorbij kwamen, was het vooral een scène met zoon Robin die bij kijkers voor de nodige tranen zorgden.

Advertentie

Klein flatje
In de aflevering is te zien hoe de familie Ripzaad met z’n vieren in een klein flatje in Hoogvliet wonen. Vader Rob werkt als beveiliger en moeder Chantal is een gezellige huismoeder die vanwege haar reuma niet kan werken.

Luxe leven op Ibiza
De familie Ripzaad mag een weekje ruilen met het vrolijke koppel Gertjan Holleman en Johan Verveer. De mannen wonen op het prachtige eiland Ibiza samen met hun 2 Franse Bulldogs. Gertjan vergaarde zijn vermogen voor de camera als model. Daarna runde hij 24 jaar lang Max Models. Johan is interieurdesigner en richt luxe huizen in.

Pesterijen
Voor de familie Ripzaad is het nieuwe budget flink wennen. Zo hebben ze normaal gesproken geen geld voor nieuwe schoenen of kleding, iets wat bij zoon Robin al voor de nodige pesterijen heeft gezorgd. De jongen laat weten dat hij er op school ‘niet bij hoort’, omdat hij op afgetrapte schoenen rondloopt. Zijn allergrootste wens is dan ook om een paar echte Nikes te mogen kopen.

Reacties Twitter
Wanneer deze wens eindelijk in vervulling gaat, houdt zijn moeder het niet droog. En met haar veel kijkers ook niet, zo blijkt op Twitter:

Bekijk hier het emotionele fragment uit Steenrijk, straatarm terug.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Steenrijk, straatarm (SBS6), Twitter. Beeld: SBS6

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien