Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waarom kijkers 'Televizier-Ring Gala' niet uitgepraat raken over kapsel Dionne

Voor het eerst presenteerde Dionne Stax woensdagavond samen met Rik van de Westelaken het Televizier-Ring Gala. Vooral haar kapsel was hét gesprek van de avond.

In een lange blauwe baljurk en met haar haren naar achteren gekamd, stond Dionne op het podium naast haar oud-collega Rik.

Advertentie

Vervanging
Dionne vervangt Jan Smit, die normaal gesproken deze speciale avond samen met Rik presenteert. Jan is namelijk met zijn programma Beste Zangers genomineerd en zit daarom voor de verandering een avondje tussen het publiek.

Less is more
Op Twitter gaat het de hele avond vooral over het kapsel van Dionne. De meningen zijn daar duidelijk over verdeeld. Een deel van de kijkers vindt Dionne zo’n natuurlijk mooie vrouw, dat ze het niet nodig vinden dat ze zich zo door een stylist laat opmaken en aankleden. “Hoewel ik Dionne normaliter echt prachtig vind, vind ik het vanavond allemaal wat te veel. Haar, make-up en jurk. Past niet bij haar” en “Dionne Stax is vanavond ook wel een goed voorbeeld van less is more“, klinkt het dan ook op Twitter.

Beeldig
Gelukkig zijn er ook kijkers die enthousiast zijn over het carrière-uitstapje van Dionne. Ze vinden dat ze het hartstikke goed doet en er ook nog eens prachtig uitziet. Sommige kijkers stellen zelfs voor dat Dionne samen met Rik het Songfestival moet gaan presenteren. “Dionne Stax is toch Songfestival presentatrice material of niet? Zó knap en goed!” en “Wat ziet Dionne Stax er beeldig uit. Die jurk!”, schrijven deze kijkers.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien