Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Kijkers ‘The Voice Kids’ zijn het niet eens met de keuze van Anouk

Hoewel alle talenten van Anouk vrijdagavond de sterren van de hemel zongen, waren veel kijkers van mening dat er maar één iemand was die het verdiende om naar de finale te gaan, namelijk Romy. Dat Anouk uiteindelijk voor heel iemand anders ging, schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Vooral de motivatie voor haar keuze viel bij veel mensen verkeerd. Anouk liet namelijk weten dat ze voor Rogier koos omdat ze vond dat jongens wat vaker een kans moesten krijgen in het programma. “Daarom kies ik voor Rogier,” aldus Anouk.

Advertentie

Complimentjes voor Romy

De 15-jarige Romy wist iedereen van hun stoel te blazen met haar versie van ‘My Immortal’ van Evanescene. Met ditzelfde nummer deed ze ook al mee aan de Blind Auditions. De tiener kwam vervolgens zonder problemen door The Battles en was gisteravond maar één ronde verwijderd van de finale. Al vanaf dat ze de eerste noten van het nummer zong, stroomden de complimentjes op Twitter binnen. Mensen waren ervan overtuigd dat Anouk voor Romy zou gaan.

Keuze voor Rogier

Anouk liet echter weten dat ze grote twijfels had over wie ze moest kiezen. “Moeilijk dit, hoor”, begon ze voordat ze haar keuze aankondigde. “Romy, je bent een powerhouse. Je bent zo goed”, aldus de zangeres. “En Rogier, jij bent heel bijzonder. Er zit zoveel meer in je dan wat we tot nu toe gezien hebben”, vervolgde ze. “Ik vind dat jongens wat vaker een kans moeten krijgen in dit programma. Daarom kies ik voor Rogier.”

Reacties Twitter

Op Twitter reageren veel mensen verontwaardigd na het horen van haar keuze:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter, RTL. Beeld: RTL

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien