Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Waarom kijkers het vooral hadden over Thomas Berge in 'Expeditie Robinson'

Kijkers genoten weer volop van een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson, al werden ze soms wel flink afgeleid wanneer Thomas Berge aan het woord was.

Zoals gewoonlijk zorgt de nieuwe aflevering weer voor de nodige ophef op social media. Er werd veelal gesproken over Rob Geus’ verlies tijdens de balkenproef, Roy Donders’ tranen en Frank van der Lende’s vlechtjes. Maar pas echt barstte Twitter steeds los wanneer de 29-jarige zanger Thomas Berge, of Chiel Thomas Ottink zoals hij eigenlijk heet, in beeld kwam.

Advertentie

Ze werden naar eigen zeggen verblind door zijn hagelwitte tanden, en dát leidde hen behoorlijk af van het spel.

‘Thomas’ tanden worden vandaag ingezet als troef om het andere team te verblinden tijdens de proef’, grapt iemand op het platform.

Kamp Zuid
Vooral wanneer de kandidaten van het andere kamp aangeven pijn te hebben in hun ogen, weten de kijkers thuis zich geen houding meer aan te nemen. Zij weten wel waar dat aan ligt…

Wat vond jij, naast het verlies van Rob en Chiels’ witte tanden, vooral opvallend aan de vijfde aflevering van het twintigste seizoen van #ExpeditieRobinson? Je kunt de aflevering online (terug)kijken.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Twitter. Beeld: Martijn van Gelder (RTL)

Lees meer

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien