Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kijkers 'Verminkt' enorm gegrepen door het heftige verhaal van Cristina

In het programma Verminkt zien we hoe plastische chirurgie helemaal mis kan gaan. Deze week gaat presentatrice Evelyn Struik langs bij Cristina. Haar permanente fillers zijn levensgevaarlijk. 

Door verkeerde fillers of onervaren artsen kan een eenvoudige cosmetische ingreep leiden tot ongewenste verminking. In Verminkt probeert een team van plastische chirurgen er alles aan te doen om deze verminkingen ongedaan te maken en een mooi resultaat achter te laten.

Advertentie

Vriendin overleden
In de aflevering van woensdagavond gaat Evelyn langs bij de van oorsprong Colombiaanse Cristina. In Zuid-Amerika is schoonheid heel belangrijk en daar wordt dan ook vaak plastische chirurgie gebruikt om mensen mooier te maken. Ook Cristina was niet tevreden met zichzelf en liet 6 jaar geleden haar billen liften met permanente fillers. Maar dit ging helemaal mis.

De fillers waren levensgevaarlijk en hebben haar spierweefsel aangetast waardoor ze nu bijna niet meer kan zitten of lopen. Ze heeft voortdurend pijn. Ook heeft ze heel veel angst, aangezien een vriendin van haar is overleden aan dezelfde fillers. “Ik hoorde dat zij hetzelfde had laten doen en dat ze binnen 15 minuten overleden was. Ze kreeg het aan haar hart en stierf.”

Angst
De angst heeft haar hele leven overgenomen. Ze is inmiddels depressief en ook haar zoon lijdt eronder. Evelyn heeft het onwijs met Cristina te doen en gaat daarom samen met haar team proberen Cristina te helpen. Maar al snel krijgt ze van de artsen te horen dat ze haar billen niet mooier kunnen maken. Ze kunnen alleen de pijn verminderen. Daar is Cristina al heel blij mij. “Ik heb niks meer te verliezen.”

Janken
Kijkers zijn diep geraakt door het verhaal van Cristina. Ze vinden het verschrikkelijk om haar zoveel pijn te zien lijden. “Zit hier gewoon mee te janken. Zo’n mooie vrouw, hoop dat het goed komt”, schrijft een kijker op Twitter. De mensen thuis hebben ook veel lof voor de artsen die Cristina geholpen. De kijkers hopen alleen wel dat iedereen die twijfelt over een cosmetische ingreep eerst naar dit programma gaat kijkt. Daar kunnen ze heel veel van leren, want “wat doen mensen zichzelf toch aan.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Verminkt, Twitter. Beeld: RTL

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien