Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Kijkers vol lof over Angela Groothuizen in 'Five days inside'

Dinsdagavond was Angela Groothuizen voor het eerst te zien in het programma Five days inside. Ze verbleef 5 dagen in de afkickkliniek voor mannen Jellinek in Amstelveen. Daar raakte ze in gesprek met de bewoners die openhartig vertelden over hun verslaving.

De mannen in de afkickkliniek proberen van hun verslaving af te komen middels de 12-stappenmethode van de Anonieme Alcoholisten (AA). Angela krijgt van dichtbij te zien hoe de mannen in de kliniek vechten tegen hun verslaving en hoe moeilijk dit soms is. In persoonlijke gesprekken vraagt ze de mannen waar het in hun leven mis is gegaan en hoe groot de schade is die de verslaving in hun leven heeft aangericht.

Advertentie

Onder de indruk

Na 5 dagen in de kliniek is Angela ontzettend te spreken over het mooie werk dat er verricht wordt: “Ze krijgen allemaal hulp op maat. Volgens mij is dit meesterlijk. Als je aan het eind van je latijn bent en je komt hier voor hulp, dan heb je in ieder geval een eerste stap gezet.” aldus Angela. Naast dat Angela veel respect heeft voor iedereen die in de kliniek werkt, heeft ze ook erg veel respect voor de partners van de verslaafde mannen: “De vrouwen en mannen achter deze mannen, die zouden een lintje moeten krijgen. Dat ze ondanks alles achter ze blijven staan.”

Respect voor Angela

Kijkers reageren heel lovend over Angela in deze aflevering. Zo schrijven Twitteraars: “Wat doe je dit leuk, Angela!”, “Alle respect voor Angela.”, “Ik vind dat Angela dit prachtig doet.”. Ook wordt er gezegd: “Als Beau de koning is van Five days inside, dan is Angela de koningin”.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL 4. Beeld: Brunopress

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien