Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kijkers vol lof over Angela Groothuizen in 'Five days inside'

Dinsdagavond was Angela Groothuizen voor het eerst te zien in het programma Five days inside. Ze verbleef 5 dagen in de afkickkliniek voor mannen Jellinek in Amstelveen. Daar raakte ze in gesprek met de bewoners die openhartig vertelden over hun verslaving.

De mannen in de afkickkliniek proberen van hun verslaving af te komen middels de 12-stappenmethode van de Anonieme Alcoholisten (AA). Angela krijgt van dichtbij te zien hoe de mannen in de kliniek vechten tegen hun verslaving en hoe moeilijk dit soms is. In persoonlijke gesprekken vraagt ze de mannen waar het in hun leven mis is gegaan en hoe groot de schade is die de verslaving in hun leven heeft aangericht.

Advertentie

Onder de indruk

Na 5 dagen in de kliniek is Angela ontzettend te spreken over het mooie werk dat er verricht wordt: “Ze krijgen allemaal hulp op maat. Volgens mij is dit meesterlijk. Als je aan het eind van je latijn bent en je komt hier voor hulp, dan heb je in ieder geval een eerste stap gezet.” aldus Angela. Naast dat Angela veel respect heeft voor iedereen die in de kliniek werkt, heeft ze ook erg veel respect voor de partners van de verslaafde mannen: “De vrouwen en mannen achter deze mannen, die zouden een lintje moeten krijgen. Dat ze ondanks alles achter ze blijven staan.”

Respect voor Angela

Kijkers reageren heel lovend over Angela in deze aflevering. Zo schrijven Twitteraars: “Wat doe je dit leuk, Angela!”, “Alle respect voor Angela.”, “Ik vind dat Angela dit prachtig doet.”. Ook wordt er gezegd: “Als Beau de koning is van Five days inside, dan is Angela de koningin”.


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL 4. Beeld: Brunopress

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien