Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Waarom kijkers 'Wie is de mol?' het massaal over Patrick hebben

Zaterdagavond zatten alle molloten weer voor de buis voor een nieuwe aflevering van Wie is de mol? Dit keer was het vooral Patrick die de aandacht trok. 

En dat had niet alleen met zijn molstreken te maken, maar ook met zijn outfit…

Advertentie

Let op: dit artikel kan spoilers over de aflevering bevatten. 

Buurman en Buurman

Aan het begin van de aflevering raken de kijkers namelijk niet uitgepraat over het kleine, groene mutsje dat hij droeg. In combinatie met het witte shirt met opgerolde mouwen vonden veel mensen dat hij leek op een van de buurmannen van Buurman en Buurman. Terwijl hij volgens anderen juist gelijkenissen vertoonde met een typetje van Arjan Ederveen.

Beslagen bril

Maar dat was niet de enige reden waarom Patrick tijdens deze aflevering in het middelpunt van belangstelling stond. Tijdens de tweede opdracht moesten de deelnemers op zoek naar de juiste raamluiken. Deze moesten ze openen, zodat er geen geld uit de pot hoefde. Het regende die dag en omdat Patrick samen met Peggy steeds van buiten naar binnen moest om de ramen te openen, raakte zijn bril beslagen.

Zo blind als een mol

Dit vonden de kijkers erg verdacht, want hierdoor kon hij niks meer zien en was hij dus ‘blind’. En wie is er nog meer blind? De mol natuurlijk. “Patrick’s bril is beslagen, hij is zo blind als een MOL”, klinkt het gelijk op Twitter. Zou dit inderdaad betekent dat hij de mol is? En hoe zat het nou precies met de executie aan het eind? Op het ene moment zaten Patrick, Ron en Horace nog op de stoeltjes voor Rik en het volgende moment is Horace de afvaller… Heel vreemd! Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de volgende aflevering!

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Wie is de mol?, Twitter. Beeld: Avrotros

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien