Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Blij babynieuws: Kim Feenstra is bevallen van een zoontje

Kim Feenstra is bevallen van haar eerste kindje. Een jongetje! Dat maakte het model zaterdagmiddag bekend op Instagram. “We are on another level right now“, plaatst ze bij de foto. 

Op haar Instagram prijkt een foto van een box, omringd met blauwe en zilveren ballonnen die de naam van de pasgeboren baby weggeven: Brooklyn. Het kindje werd geboren op vrijdag 16 oktober, laten beide troste ouders weten op Instagram. “A new legend has arrived“, plaatsen ze ook beiden online.

Advertentie

IVF-traject

In mei liet het koppel weten in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Dat Kim zwanger werd, was een groot geschenk voor haar. Zwanger worden was namelijk geen vanzelfsprekendheid voor Kim en haar vriend. Door verklevingen en littekens in haar buik zijn Kims eileiders niet meer doorgankelijk. Daarom besloot het stel om te beginnen aan een IVF-traject om toch zwanger te worden. Dat lukte en inmiddels mogen zij zich kersverse ouders noemen nu Kim Feenstra is bevallen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are on another level right now. 16.10.2020. A new Legend has arrived. Brooklyn Baby Tailor.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress.

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien