Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kim Feenstra plaatst 2 weken na bevalling prachtige foto van zichzelf in lingerie

Model en fotograaf Kim Feenstra (35) is 2 weken geleden bevallen van haar eerste kind: zoontje Brooklyn. Op Instagram plaatst Kim nu een foto van hoe haar lichaam er uitziet, na de bevalling. En we moeten zeggen: wauw!

Kim schrijft bij de foto: “Bijna terug van weg geweest.”

Advertentie

Kim Feenstra na zwangerschap

Kim gebruikt de hashtag #breastfeadingmom. Zou dat de reden zijn dat ze zo snel alweer in shape is? Of heeft ze gewoon geweldige modellengenen?

Hoe dan ook ziet ze ontzettend goed uit. Kim ontvangt lovende reacties op haar foto. Angela Groothuizen grapt zelf: “Daar heb ik 25 jaar over gedaan…”

Zwangerschap was wonder voor Kim

Een zwangerschap is natuurlijk altijd iets heel bijzonders, maar voor Kim was het helemaal een groot geschenk. Zwanger worden was namelijk geen vanzelfsprekendheid voor Kim en haar vriend.

Door verklevingen en littekens in haar buik zijn Kims eileiders niet meer doorgankelijk. Daarom besloot het stel om te beginnen aan een IVF-traject om toch zwanger te worden. Dat lukte en inmiddels mogen zij zich kersverse ouders noemen nu Kim Feenstra is bevallen.

Baby Brooklyn

Kims zoon Brooklyn werd op 16 oktober geboren. Eerder deelde ze al een lieve foto waar we een glimp van haar kersverse zoon kunnen opvangen.

Overigens heeft de kleine zelf ook al een Instagram-account…

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien