Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Kim Kötter is klaar met het commentaar op haar lichaam: "Gewoon normaal doen"

Presentatrice Kim Kötter is het zat dat mensen ongevraagd commentaar leveren op haar lichaam. Op Instagram deelt de voormalig Miss Universe Nederland haar frustraties.

“Je bent op tv veel dikker”, “Je lijkt veel jonger in het echt”, “Je bent veel kleiner in het echt”, “Eet je wel goed?”, “Je sport zeker iedere dag?” en zelfs “Ik begrijp niet dat jij ooit Miss bent geweest”: op haar Instagram-stories plaatst Kim een aantal opmerkelijke uitspraken die ze geregeld naar haar hoofd krijgt. De 36-jarige presentatrice en ondernemer is het zat en vraagt aan het eind van het lijstje dan ook: “Dit zeg je toch ook niet tegen je buurvrouw??” en #Gewoonnormaaldoen #Ikbenookeenmens.

Advertentie

Onzeker
In een andere post schrijft ze: “Voor de mensen die me te dun vinden… Ik ben zo geboren. Ik heb me er lang genoeg voor geschaamd. Verstop altijd mijn benen. Ik werd vaak ‘botje’ genoemd. Onzeker als de pest was ik. Ik eet als een paard. Ik sport voor geen meter. Het is wat het is. En daarmee schluss.” En zo is het.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Instagram Kim. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien