Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Kjeld Nuis moet zoontje Jax voorlopig missen en deelt lieve foto

Het schaatsseizoen is aangebroken, en dat betekent voor Kjeld Nuis dat hij meer in het buitenland is dan in ons eigen koude kikkerlandje. Helaas betekent dat voor hem ook dat hij zijn zoontje Jax veel moet missen.

Op Instagram deelt de schaatser een lieve foto met zijn kleine mannetje.

Advertentie

Altijd een beetje erbij
“Mijn mascotte! Ook al kan ik je helaas niet in mijn koffer meenemen en een maand lang de wereld over slepen. Ik mis je nu al! Toch ben je er voor mijn gevoel altijd een beetje bij. Of ik nou win of niet, jij bent trots op mij”, schrijft hij bij het lieve plaatje:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

Verdriet om de situatie
Jax is het zoontje van Kjeld en zijn ex Jill de Robles, met wie de schaatser ruim 5 jaar een koppel vormde. Eind 2018 maakten de 2 bekend dat ze uit elkaar gingen. Aan Viva liet Kjeld toen weten geen liefdesverdriet te hebben, maar wél verdriet van de situatie rondom Jax. “Het is verdrietig om hem op te halen bij en te brengen naar degene van wie je zo veel hebt gehouden. Naar het huis waar we samen woonden.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram & Viva. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien