Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Koninklijke familie verschijnt in opvallende kleding bij uitvaart prinses Christina

Donderdag wordt de onlangs overleden prinses Christina in besloten kring gecremeerd. Tradiotioneel wordt er zwart gedragen naar een uitvaart, maar de koninklijke familie draagt ditmaal juist opvallende kleuren voor het afscheid. En dat is niet zomaar.

De jongste dochter van koningin Juliana en prins Bernhard overleed op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.

Advertentie

Crematie prinses Christina
In het bijzijn van de koninklijke familie vindt het afscheid plaats bij Paleis Noordeinde. De kist wordt in het bijzijn van de koninklijke familie naar het Koetshuis gebracht, waar de dienst plaatsvindt. Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zijn er naar verluidt niet bij aanwezig, maar de kinderen van prins Constantijn wel.

Kleurrijk afscheid
De kleding van de leden van het koningshuis springt in het oog, want de jurken en pakken zijn erg kleurrijk en vrolijk voor de verdrietige gelegenheid. De reden? Volgens royaltydeskundige Rick Evers zou prinses Christina gevraagd hebben om een kleurrijk afscheid.

Jurk koningin Máxima
Koningin Máxima is gehuld in een zachtroze jurk met bloemenpatroon, die ze al eens eerder droeg. Ook koning Willem-Alexander draagt geen zwart, maar een blauw pak voor het afscheid. Hij draagt er een kleurrijke roze stropdas bij. Om het geheel af te maken draagt de koning er een bloemenbroche bij.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien