Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Koffer inpakken? Zó kun je je trui met capuchon het beste opvouwen

Of je nu naar een warm of zonnig oord gaat: een trui met capuchon is áltijd handig om mee te nemen. Helaas neemt dit kledingstuk wel altijd erg veel ruimte in beslag en dat is natuurlijk zonde. Gelukkig blijkt er een slimme hack te zijn waarmee je je capuchontrui zo klein mogelijk kunt opvouwen.

Als je je hoodie zo opvouwt, blijft er nog genoeg ruimte over voor andere kledingstukken!

Advertentie

Populaire video

Helemaal nieuw is dit trucje niet, maar het circuleert sinds kort weer op TikTok. En één ding is zeker: deze tip maakt je leven stukken makkelijker. De Amerikaanse Mason Jones laat in een video zien hoe hij zijn capuchontruien zo klein mogelijk opvouwt. Dat zijn tip in de smaak valt, blijkt wel uit het feit dat de video inmiddels al meer dan 1,3 miljoen keer is bekeken.

Zo werkt het

Het werkt eigenlijk heel simpel. Je legt de trui met de voorkant op een plat oppervlak en kruist de mouwen. Vervolgens vouw je de rechter- en linkerkant van het kledingstuk naar binnen toe. Nu vouw je de onderkant van de trui ook naar binnen toe en rol je deze nog een keer om tot aan het begin van de capuchon. Prop nu het gevouwen gedeelte van de trui in de capuchon, span de koordjes aan en klaar is Kees!

@masonjonesartworkHOW TO FOLD A HOODIE😎 ##tiedye ##satisfying♬ Myself – Bazzi

Wil jij meer lifehacks? Dat kan! Je kunt nu via je telefoon, tablet of Google Home (slimme speaker) praten met Libelle. Open de Google Assistent app op je telefoon en zeg: ‘Hé Google, praat met Libelle!’ Weten hoe je dat precies doet? Klik hier!

Libelle Voice

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: TikTok. Beeld: iStock

trui met capuchon opvouwen

Lees meer

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien