Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Eindelijk duidelijkheid in zaak buitenechtelijke dochter koning Albert II

Na jaren strijden is er dan eindelijk duidelijkheid voor Delphine Boël. De 51-jarige vrouw vecht al jaren om erkend te worden als biologische dochter van Koning Albert II van België. Maandag is er schot in de zaak en geeft de uitslag van de DNA-test de blondine gelijk.

Dat meldt de advocaat van de Belgische koning.

Advertentie

Affaire

Delphine Boël meldde in 2013 al dat zij de dochter zou zijn van de inmiddels 85-jarige koning Albert II van België. Volgens haar zou zij verwekt zijn door de vorst, toen hij in de jaren zestig een affaire had met haar moeder, Sybille de Sélys Longchamps. Haar juridische vader, de zakenman Jacques Boël, stond eerder DNA-materiaal af. Daaruit bleek al dat hij niet de biologische vader is.

Biologische vader

Koning Albert ontkende tot noch toe dat hij de biologische vader van Delphine zou zijn, maar maandag is het tegendeel bewezen. De advocaat van de Vlaamse koning laat weten dat de betreffende DNA-test heeft uitgewezen dat Albert II inderdaad de biologische vader van Delphine is.

Koning

Albert II was bijna twintig jaar koning van België. Zijn zoon Filip nam de troon ruim vijf jaar geleden van hem over.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Brunopress

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien