Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zó zagen koning Filip en koningin Mathilde van België er vroeger uit

Woensdag is het een bijzondere dag, want het is precies 20 jaar geleden dat koning Filip en koningin Mathilde van België elkaar het jawoord gaven. Het koningspaar is nog altijd beeldschoon, maar hoe zagen ze er als pasgetrouwd stel eigenlijk uit?

Libelle dook in de koninklijke fotoarchieven en trof een prachtig kiekje van ze aan.

Advertentie

Trouwdag
Op 4 december 1999 stapten Filip en Mathilde in het huwelijksbootje. De plechtigheid vond plaats in de St-Michiels en St-Goedelekathedraal te Brussel. Het koningspaar zag er schitterend uit, en vooral de glinsterende tiara van Mathilde ontging niemand.

Kinderen
Na een kleine 2 jaar werd hun eerste dochter geboren, de inmiddels alweer 18-jarige Elizabeth. Koning Filip en koningin Mathilde van België kregen daarna nog 3 kinderen: Gabriël (16), Emmanuel (14) en Eléonore (11). Hieronder kun je bekijken hoe ze er op hun trouwdag uitzagen. Prachtig, toch?

Koning Filip en koningin Mathilde

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Blauw Bloed. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien