Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Koning Willem-Alexander gespot met opvallende stropdas in felle kleur

Koning Willem-Alexander moet tijdens werkbezoeken meestal erg net gekleed verschijnen. De man van koningin Máxima draagt dan ook doorgaans een keurig pak. Maar woensdag gaf hij zijn outfit een upgrade, door een opvallende stropdas aan het geheel toe te voegen.

En de kleur is niet wat je zo snel bij onze koning zou verwachten.

Advertentie

Werkbezoek
Koning Willem-Alexander maakte woensdag zijn opwachting voor een werkbezoek. Hij hoefde ditmaal niet de deur uit, want het vond plaats in Paleis Huis ten Bosch. Hij ontving er de fractievoorzitters van de Eerste Kamer. De koning sprak onder andere met medeoprichter van Forum voor democratie Henk Otten, Martin van Rooyen van 50Plus en Niko Koffeman van de Partij voor de dieren.

Opvallende stropdas
Zoals wel vaker het geval is, droeg koning Willem-Alexander een net, donkerblauw pak met een kraakheldere, witte blouse eronder. Maar in plaats van een bijpassende blauwe stropdas, gooide hij het voor deze bespreking over een kleurrijke boeg. Hij droeg namelijk een opvallende stropdas in een felgele kleur. Maar hij kan het goed hebben, toch?

Leuk cadeautje voor onder de boom voor je man of vriend?

koning Willem-Alexander

koning willem-alexander

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien