Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Waarom koningin Elizabeth niet bij de bruiloft van prins Harry aanwezig zal zijn

Het is eindelijk zo ver: prins Harry heeft Meghan Markle ten huwelijk gevraagd. Alleen … De koningin en oma van Harry mag volgens de etiquette niet bij het huwelijk aanwezig zijn.

Dit is niet omdat ze geen fan is van Meghan, maar omdat de Suits-actrice al een keer getrouwd is geweest. Van 2011 tot 2013 was zij getrouwd met Trevor Engelson.

Advertentie

Receptie
De koningin is in Engeland het hoofd van de anglicaanse kerk en daarom mag zij geen huwelijk bijwonen van iemand die al een keer getrouwd is geweest. Scheiden is in de kerk geen probleem, maar daarna opnieuw trouwen wél.

Dit was destijds precies hetzelfde geval bij Charles en Camilla in 2005 en daar was de koningin ook niet bij aanwezig. De kans is groot dat ze net als bij dat huwelijk dan pas bij de receptie aanwezig zal zijn.

Maar in alle eerlijkheid, de anglicaanse kerk heeft al eerder de regels aangepast op het moment dat het hun uitkwam, dus je weet uiteindelijk maar nooit. We gaan het zien!

Meer lezen over het Koningshuis? Volg Libelle Royale op Facebook!

Beeld: Brunopress

Speel hier de snackpuzzel van woensdag 19 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Dol op puzzelen, maar geen puzzelboekje bij de hand? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[premium-verder-lezen]

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien