Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Koningin Elizabeth heeft een hekel aan het woord 'zwanger' en zegt het liever zó

Het woord zwanger roept bij weinig mensen irritaties op, maar koningin Elizabeth denkt daar anders over. De Britse koningin heeft echt een hekel aan het woord en gebruikt liever een opvallend alternatief.

Toen prins George nog een kleine George was verscheen er een artikel over koningin Elizabeth in een Brits tijdschrift waaruit bleek dat ze liever niet het woord ‘zwanger’ gebruikt voor mensen die in verwachting zijn. Waarom? omdat ze dat een ‘vulgair’ woord vindt.

Advertentie

Koninklijk
Hoe ze vrouwen die in verwachting zijn dan noemt? Ze gebruikt liever de uitspraak ‘in the family way’. En dat klinkt toch ook heel koninklijk? Meghan is dus niet zwanger, maar ‘in the family way’.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Cosmopolitan.com. Beeld: Getty.

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien