Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Koningin Máxima kiest voor prachtig blauw pak dat we nu allemaal willen hebben

Máxima had vandaag een flinke reis op het programma. Onze koningin was aanwezig bij een bijenkomst voor ‘Méér Muziek in de Klas’ in Gelderland. Voor die bijeenkomst koos ze voor een prachtig blauw pak.

Het voorspelde mooie weer was voor Máxima geen reden om voor een zomers jurkje te gaan. Ze koos juist voor een blauw pak met een broek met wat uitlopende pijpen. Als iemand zo’n outfit kan hebben, dan is het onze koningin wel. Bij het pak droeg ze gouden accessoires. De grote oorbellen zijn ook een trend die je nu veel ziet. Wij zouden deze hele set dan ook zo van haar willen kopiëren:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien