Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Koningin Máxima schittert als een discobol op werkbezoek in Bremen

Om te stralen heeft koningin Máxima natuurlijk helemaal geen glitter nodig. Ook niet helemaal eerlijk, want als ze dan toch voor een paillet kiest is het natuurlijk al helemaal een gelopen wedstrijd. Toch worden we heel vrolijk van de discobol-jurk waar Máxima voor koos op werkbezoek in Bremen. 

Máxima is samen met koning Willem-Alexander en minister Kaag van Buitenlandse handel en Ontwikkelingssamenwerking op werkbezoek in Duitsland. Het is allemaal om de economische samenwerking te bevorderen. En we zeggen niet dat je dat voor elkaar krijgt met een betoverende jurk, maar we zeggen ook niet dat dat níet meehelpt.

Advertentie

Succesnummers herhalen
De koningin ging gehuld in een zwarte japon van Nina Ricci bezaaid met gekleurde pailletten. Ze combineerde de blikvanger met een opgestoken kapsel, fonkelende oorbellen en klassieke zwarte pumps. Máxima weet als geen ander dat je succesnummers moet herhalen. Ze droeg de jurk al eerder naar het openingsconcert van het Nederlands voorzitterschap van de EU en in 2017 op werkbezoek in Duitsland. We hopen maar dat ze ‘m bewaart zodat Amalia, Alexia of Ariane er later de show in kunnen stelen.

Máxima

Máxima bewijst dat pailletten het hele jaar door kunnen. In deze fonkelende items ben je net zo discobol-chic als de koningin:

 

Bron: Modekoningin Máxima. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien