Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Koningin Máxima draagt hippe gadget op eerste werkdag van 2020

Koningin Máxima is dinsdag ook voor het eerst weer aan het werk gegaan na de feestdagen. Ze bracht een bezoek aan Stichting ElanArt in Nijmegen en droeg die dag een opvallende gadget om haar pols.

De koningin ging om de tafel met de stichting die een van de drie Appeltjes van Oranje 2019 won. Deze prijs reikt het Oranje Fonds jaarlijks uit aan sociale initiatieven. ElanArt zorgt ervoor dat jongeren uit asielzoekerscentra contacten op kunnen bouwen door mee te doen aan kunstprojecten. Máxima kwam langs om met de vrijwilligers van dit project te bespreken wat hun inzet betekent.

Advertentie

Horloge
Máxima droeg dinsdag een grijze jas van modeontwerper Oscar de la Renta met twee prints. Maar het was niet alleen de jas die opviel. Onze koningin droeg namelijk niet één, maar twee horloges om haar pols. Een van die horloges is een Fitbit, een gadget die werkt als stappenteller, maar ook bijvoorbeeld je hartslag en je slaappatroon in de gaten houdt. Niet iedereen blijkt fan te zijn van de combinatie van deze 2 horloges. “Het is een beetje te veel van het goede”, reageert iemand op social media. Hip is het wel!

Wil jij net zoals Máxima je stappen wat beter in de gaten houden? Dat kan met dit mooie horloge:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoninginmaxima.nl. Beeld: Brunopress

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien