Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit wil je zien: koningin Máxima gaat los op de muziek van Bløf

Voor een werkbezoek is koningin Máxima in Zeeland. Daar mag ze een concert van de Zeeuwse band Bløf bijwonen – en dan kun je natuurlijk niet stil blijven zitten.

In de Lasloods in Vlissingen werd in haar aanwezigheid en die van 550 scholieren een overeenkomst getekend. Deze overeenkomst moet ervoor zorgen dat zo goed als alle Zeeuwse basisschoolleerlingen muziekonderwijs krijgen.

Advertentie

Heupen los
Tijdens dit evenement werd de koningin getrakteerd met wat muziek van de Zeeuwse band Bløf. Zanger Paskal Jakobsen zong het populaire nummer Zoutelande en dit nummer viel duidelijk bij Máxima in de smaak. Ze gooit haar heupen los en danst en klapt vrolijk mee met de muziek. Máxima kent ook duidelijk een aantal delen van de tekst. Na afloop laat onze koningin weten dat ze het erg naar haar zin heeft gehad tijdens het optreden. “Een concert van Bløf op de vroege ochtend, wie heeft dat nu?”, vertelt ze lachend aan Blauw bloed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Niemand kan stil blijven zitten op Zoutelande van @blof, ook onze koningin niet. 💃🙌🏻 #rtlboulevard #zoutelande #maxima #koninginmaxima

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Blauw bloed, RTL boulevard. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien