Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Koningin Máxima gespot met opvallende goudkleurige oorbellen

Koningin Máxima deinst niet terug voor een in het oog springende kleur, een bijzondere schoen of een opvallend sieraad. Dat bewees ze maar weer eens met de grote gouden oorbellen die ze donderdagmiddag droeg tijdens een werkbezoek.

Onze koningin bracht donderdagmiddag een bezoek aan een supermarkt en een afvalbedrijf in Nijmegen. Het bezoek vond plaats in het kader van de impact van de coronapandemie op vitale sectoren. Ze ging in gesprek met vakkenvullers, kassamedewerkers en medewerkers van de versafdeling. Het doel? Horen hoe zij hun werk de afgelopen periode ervaren hebben, gezien de andere werkomgeving en aangepaste regels wegens het coronavirus.

Advertentie

Oorbellen koningin Máxima

Koningin Máxima had voor de gelegenheid een schitterende outfit uit de kast getrokken. Ze droeg een witte blouse met grote strik in de hals en eveneens een witte pantalon van de Spaanse modeketen Zara. In haar handen droeg ze een beige clutch. En om het geheel iets meer pit te geven, prijkten er grote gouden oorbellen in haar oren. De oorbellen zijn van het merk Cartier, en daar hangt dus wel een flink prijskaartje aan…

Wil je net als onze koningin schitteren met mooie oorbellen? Dan kun je hieronder naar hartelust shoppen. En geen zorgen, deze varianten zijn een stuk betaalbaarder!

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Modekoninginmaxima. Beeld: Brunopress

Lees meer

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien