Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Koningin Máxima kiest voor zakelijk zwart-wit tijdens werkbezoek Bangladesh

Koningin Máxima is op werkbezoek in Bangladesh. Eerder verscheen ze in een schitterende jurk vol bloemen, maar donderdag koos de blondine voor een andere outfit. Ze verruilde haar vrolijke print voor een zakelijk emsemble in het zwart-wit.

Van 9 tot 11 juli brengt onze koningin namens de VN een bezoek aan Bangladesh, op uitnodiging van de regering. Ze spreekt er onder andere over de betere financiële mogelijkheden voor vrouwen.

Advertentie

Zakelijke outfit koningin Máxima
Maxima laat met haar zakelijke outfit zien dat ze werkelijk alles kan hebben. Kleur, prints of toch minimalistisch en onopvallend: onze koningin misstaat niet snel iets. De rok en blouse die ze donderdag draagt is van modehuis Natan. De kledingstukken kunnen los van elkaar gedragen worden, maar zijn eigenlijk een setje.

Details
Koningin Maxima draagt de zwarte rok en witte blouse in combinatie met een zwarte riem in haar taille. Daarnaast heeft ze een prachtige zwarte tas aan haar schouder hangen, die perfect past bij de minimalistische stijl van haar outfit. Om het geheel af te maken draagt onze koningin opvallende zwarte oorhangers.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoninginmaxima. Beeld: ANP

 

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien