Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Koningin Máxima kiest voor zakelijk zwart-wit tijdens werkbezoek Bangladesh

Koningin Máxima is op werkbezoek in Bangladesh. Eerder verscheen ze in een schitterende jurk vol bloemen, maar donderdag koos de blondine voor een andere outfit. Ze verruilde haar vrolijke print voor een zakelijk emsemble in het zwart-wit.

Van 9 tot 11 juli brengt onze koningin namens de VN een bezoek aan Bangladesh, op uitnodiging van de regering. Ze spreekt er onder andere over de betere financiële mogelijkheden voor vrouwen.

Advertentie

Zakelijke outfit koningin Máxima
Maxima laat met haar zakelijke outfit zien dat ze werkelijk alles kan hebben. Kleur, prints of toch minimalistisch en onopvallend: onze koningin misstaat niet snel iets. De rok en blouse die ze donderdag draagt is van modehuis Natan. De kledingstukken kunnen los van elkaar gedragen worden, maar zijn eigenlijk een setje.

Details
Koningin Maxima draagt de zwarte rok en witte blouse in combinatie met een zwarte riem in haar taille. Daarnaast heeft ze een prachtige zwarte tas aan haar schouder hangen, die perfect past bij de minimalistische stijl van haar outfit. Om het geheel af te maken draagt onze koningin opvallende zwarte oorhangers.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoninginmaxima. Beeld: ANP

 

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien