Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Koningin Máxima kiest voor zakelijk zwart-wit tijdens werkbezoek Bangladesh

Koningin Máxima is op werkbezoek in Bangladesh. Eerder verscheen ze in een schitterende jurk vol bloemen, maar donderdag koos de blondine voor een andere outfit. Ze verruilde haar vrolijke print voor een zakelijk emsemble in het zwart-wit.

Van 9 tot 11 juli brengt onze koningin namens de VN een bezoek aan Bangladesh, op uitnodiging van de regering. Ze spreekt er onder andere over de betere financiële mogelijkheden voor vrouwen.

Advertentie

Zakelijke outfit koningin Máxima
Maxima laat met haar zakelijke outfit zien dat ze werkelijk alles kan hebben. Kleur, prints of toch minimalistisch en onopvallend: onze koningin misstaat niet snel iets. De rok en blouse die ze donderdag draagt is van modehuis Natan. De kledingstukken kunnen los van elkaar gedragen worden, maar zijn eigenlijk een setje.

Details
Koningin Maxima draagt de zwarte rok en witte blouse in combinatie met een zwarte riem in haar taille. Daarnaast heeft ze een prachtige zwarte tas aan haar schouder hangen, die perfect past bij de minimalistische stijl van haar outfit. Om het geheel af te maken draagt onze koningin opvallende zwarte oorhangers.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoninginmaxima. Beeld: ANP

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien