Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Koningin Máxima kiest voor prachtige outfit in deze chique trendkleur

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een drukke week. Ze hebben Prinsjesdag net achter de rug en er staat alweer een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe op het programma.

Het koningspaar bezoekt woensdag de gemeenten Hoogeveen, Westerveld, De Wolden en Meppel. Een streekbezoek heeft toch altijd een beetje een feestelijk tintje en onze koningin heeft daarom weer een prachtige outfit uit de kast getrokken.

Advertentie

Poederroze
De laatste tijd draagt onze koningin veel outfits die ze al een keer eerder droeg en dat is woensdag niet anders. De koningin draagt een poederroze linnen culotte met een zijden jasje en blouse met klokmouwen in dezelfde kleur. De hoed van Fabienne Delvigne droeg ze ook al eerder, maar nog nooit bij deze outfit. Daar past-ie wel perfect bij:

Bekijk hier aan welke modetrend koningin Máxima mee doet.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Modekoninginmaxima.nl. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien