Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Koningin Máxima eert Nederland met verrassend betaalbare ring

Koningin Máxima is sinds ze met koning Willem-Alexander in het huwelijksbootje is gestapt hét visitekaartje van Nederland. De blondine hoeft hiervoor niet standaard in de kleuren van ons land te verschijnen. Maar op de nieuwe zomerfoto van het Koningshuis eert de koningin Oranje op een stijlvolle én subtiele manier.

Vrijdagmiddag ontvingen Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Ariane en Alexia tientallen fotografen voor de jaarlijkse fotosessie in de tuin van paleis Huis ten Bosch.

Advertentie

Zomerfoto’s
In de winter is het fotomoment bij het skiuitje vaste prik en ook in de zomer worden ieder jaar foto’s gemaakt van de koninklijke familie. Dit jaar was het voor het eerst dat de foto’s in de tuin van Huis ten Bosch werden gemaakt, aangezien het gezin Villa Eikenhorst in Wassenaar voor Huis ten Bosch in Den Haag verruilde.

Ring koningin Máxima
Koningin Máxima, koning Willen-Alexander en hun dochters zien er op de foto’s allemaal prachtig uit. Hun outfits zijn kleurrijk en zomers en de foto’s zijn dan ook sfeervol om te zien. Aan alle details is gedacht, blijkt al snel. Want om de ringvinger van onze koningin prijkt een prachtige ring in de kleuren rood, wit en blauw.

Betaalbaar
Je gaat er wellicht van uit dat de ring ontzettend kostbaar is, maar niets is minder waar. De ring blijkt namelijk van het Nederlandse sieradenmerk iXXXi te zijn. Het is een betaalbaar merkje, want het sieraad kost slechts €14,95. Het betreft een stalen ring die je zelf van een kleur naar keuze kunt voorzien op de website van het merk. De opvulringen heb je al vanaf €10,-.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Modekoninginmaxima. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zondag 19 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zondag 19 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien