Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Er wordt op een grappige manier gevraagd of koningin Máxima dít shirt wil dragen

De man van presentatrice Nicolette van Dam, Bas Smit, is dolblij met zijn uit de hand gelopen grap. Hij maakte voor de gein een t-shirt met een foto van zijn gezicht erop.

Die verkocht hij via Rumag, om zo geld in te zamelen voor een goed doel. Inmiddels gaat het geld naar de Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, waar ook het nichtje van het stel wordt behandeld.

Advertentie

Nu heeft Bas zijn fans iets beloofd. Hij stopt pas met zijn actie, als niemand minder dan koningin Máxima zijn shirt aantrekt.

Er is tot nu toe van de opbrengst al een aquarium, een klimrek en een kast vol leesboeken verzameld. “We willen die ongelooflijke kutperiode zo draaglijk mogelijk maken voor de kids. Nee, natuurlijk worden ze er niet beter van. Maar we willen dat ouders en kinderen tijdens zo’n moeilijke periode ook plezier kunnen beleven”, aldus Bas. Hoeveel geld er al precies is opgehaald, is niet bekend.

Hij weet niet hoe lang hij nog door wil gaan met de verkoop. Bas: “Het is tweeledig. Aan de ene kant moet je niet te lang doorgaan met iets dat goed is. Maar aan de andere kant: duizend shirtjes verkopen levert ook weer 10.000 euro op. Moet ik dan zeggen dat we ermee kappen?” Het lijkt hem het einde als onze koningin het shirt ook aantrekt. “Dat zou toch echt helemaal te gek zijn?”. Nou, wij zijn benieuwd…

Nicolette in het shirt van Bas:

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron & Beeld: ANP

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien