Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Er wordt op een grappige manier gevraagd of koningin Máxima dít shirt wil dragen

De man van presentatrice Nicolette van Dam, Bas Smit, is dolblij met zijn uit de hand gelopen grap. Hij maakte voor de gein een t-shirt met een foto van zijn gezicht erop.

Die verkocht hij via Rumag, om zo geld in te zamelen voor een goed doel. Inmiddels gaat het geld naar de Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, waar ook het nichtje van het stel wordt behandeld.

Advertentie

Nu heeft Bas zijn fans iets beloofd. Hij stopt pas met zijn actie, als niemand minder dan koningin Máxima zijn shirt aantrekt.

Er is tot nu toe van de opbrengst al een aquarium, een klimrek en een kast vol leesboeken verzameld. “We willen die ongelooflijke kutperiode zo draaglijk mogelijk maken voor de kids. Nee, natuurlijk worden ze er niet beter van. Maar we willen dat ouders en kinderen tijdens zo’n moeilijke periode ook plezier kunnen beleven”, aldus Bas. Hoeveel geld er al precies is opgehaald, is niet bekend.

Hij weet niet hoe lang hij nog door wil gaan met de verkoop. Bas: “Het is tweeledig. Aan de ene kant moet je niet te lang doorgaan met iets dat goed is. Maar aan de andere kant: duizend shirtjes verkopen levert ook weer 10.000 euro op. Moet ik dan zeggen dat we ermee kappen?” Het lijkt hem het einde als onze koningin het shirt ook aantrekt. “Dat zou toch echt helemaal te gek zijn?”. Nou, wij zijn benieuwd…

Nicolette in het shirt van Bas:

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron & Beeld: ANP

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien