Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Koningin Máxima gespot in opvallende gouden trenchjurk

Koningin Máxima ziet er altijd om door een ringetje te halen uit. Keer op keer verrast en inspireert ze velen met haar modieuze outfits wanneer ze een werkbezoek doet. Zo ook maandag, toen ze hoofden deed draaien in een opvallende gouden trenchjurk.

Koningin Máxima was samen met koning Willem-Alexander op bezoek in het Rijksmuseum te Amsterdam, ter voorbereiding van hun reis naar India later deze maand.

Advertentie

Rijksmuseum
In het Amsterdamse museum vond maandagmiddag een seminar plaats met de titel India and The Netherlands. Hier werd ingegaan op de Indiase geschiedenis en werd er door verschillende sprekers verteld over de band tussen Nederland en India. Het koningspaar reist naar India af van 14 tot 18 oktober voor een staatsbezoek.

Jurk koningin Máxima
Hoewel het seminar plaatsvond op een druilerige maandagmiddag, had koning Máxima voor de gelegenheid een indrukwekkende outfit uit de kast getrokken. Ze droeg een goudkleurige jurk van de Vlaamse ontwerper Edouard Vermeulen (Natan). De jurk heeft een grote riem in de taille, wat de outfit een stoere uitstraling gaf.

Gouden schoenen
Om haar look af te maken, combineerde koningin Máxima er moeiteloos een paar goudkleurige hakschoenen bij. De blokhak van de schoen sprong voornamelijk in het oog, aangezien er goudkleurige studs op bevestigd zitten. In haar hand droeg de koningin een eveneens goudkleurige clutch van het Engelse merk LK Bennett en in haar oren prijkten gouden ringen.

Wil je voor deze herfst een fijne trenchcoat bemachtigen? Dan kun je hieronder naar hartelust shoppen om er eentje naar jouw smaak te scoren.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Modekoninginmaxima, Beau Monde. Beeld: ANP

Lees meer

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien