Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Bijzonder: Koningshuis deelt mooie jeugdfoto met prins Friso op Instagram

Vrijdag staat de welbekende fotosessie van het Nederlandse Koningshuis op de planning, waarop de familieleden in zomerse setting vastgelegd worden. Donderdag plaatst het officiële Instagram-account van het Koningshuis al een prachtige foto uit de oude doos online.

De foto stamt uit 1982 en is gemaakt in de achtertuin van Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Op de foto zien we onder anderen de overleden prins Claus en Johan Friso.

Advertentie

Dierbare foto Koningshuis
Op het kiekje is de koninklijke familie te zien, die geniet van een kop thee in de zomerzon. Op de achtergrond schittert het paleis Huis ten Bosch.

Paleis Huis ten Bosch
Bij de foto staat geschreven: “Vanaf 1981, toen Koningin Beatrix met haar gezin naar Paleis Huis ten Bosch verhuisde, heeft een aantal fotosessies in de tuin plaatsgevonden. Deze foto uit 1982 is gemaakt naast de vijver in de achtertuin van het Paleis.”

Dit jaar wordt de fotosessie net als destijds gehouden in het inmiddels gerenoveerde Paleis Huis ten Bosch.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien