Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Koken voor de koninklijke familie? Het koningshuis zoekt kooktalent

Ben jij een ster in de keuken en heb je een koksopleiding gevolgd? Dan zou je binnenkort zomaar eens jouw favoriete gerecht voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima kunnen bereiden! Het koningshuis zoekt namelijk nieuw kooktalent.

Voor de locaties van de koninklijke verblijven in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn wordt per direct een koninklijke kok gezocht.

Advertentie

Koninklijke kok
Als jij in een handomdraai een gerecht op tafel zet dat niet zou misstaan in een sterrenrestaurant, mag je jouw kookkunsten misschien binnenkort aan de koning laten proeven. De meesterkok Willem-Pieter van Dreumel, die al 2 jaar kookt voor het koninklijke gezin, is namelijk op zoek naar versterking.

Vacature
Wat dat inhoudt? Jij zult zijn plek niet innemen, maar hem wel 5 dagen per week bijstaan. Een soort ‘2e man’ in de keuken, dus. Een koksopleiding is een vereiste, net als kennis van de internationale receptuur en het bezit van een rijbewijs. De vacature betreft een fulltime functie en het salaris bedraagt € 2.970,50 bruto per maand.

Discreet
Daarnaast zoekt het koningshuis vanzelfsprekend een discreet persoon, aangezien je bij staatsbanketten en het avondritueel van de koninklijke familie aanwezig zult zijn. Herken jij jezelf in alle punten en is jouw interesse gewekt? Dan kun je hier de vacature nog eens rustig doornemen.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Kokswereld.nl. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien