Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Koken voor de koninklijke familie? Het koningshuis zoekt kooktalent

Ben jij een ster in de keuken en heb je een koksopleiding gevolgd? Dan zou je binnenkort zomaar eens jouw favoriete gerecht voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima kunnen bereiden! Het koningshuis zoekt namelijk nieuw kooktalent.

Voor de locaties van de koninklijke verblijven in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn wordt per direct een koninklijke kok gezocht.

Advertentie

Koninklijke kok
Als jij in een handomdraai een gerecht op tafel zet dat niet zou misstaan in een sterrenrestaurant, mag je jouw kookkunsten misschien binnenkort aan de koning laten proeven. De meesterkok Willem-Pieter van Dreumel, die al 2 jaar kookt voor het koninklijke gezin, is namelijk op zoek naar versterking.

Vacature
Wat dat inhoudt? Jij zult zijn plek niet innemen, maar hem wel 5 dagen per week bijstaan. Een soort ‘2e man’ in de keuken, dus. Een koksopleiding is een vereiste, net als kennis van de internationale receptuur en het bezit van een rijbewijs. De vacature betreft een fulltime functie en het salaris bedraagt € 2.970,50 bruto per maand.

Discreet
Daarnaast zoekt het koningshuis vanzelfsprekend een discreet persoon, aangezien je bij staatsbanketten en het avondritueel van de koninklijke familie aanwezig zult zijn. Herken jij jezelf in alle punten en is jouw interesse gewekt? Dan kun je hier de vacature nog eens rustig doornemen.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Kokswereld.nl. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien