Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Koninklijke Kiekjes: de mooiste foto's van koningin Juliana

In Koninklijke Kiekjes laten we elke week een nog nooit eerder vertoonde foto uit de koninklijke archieven zien. Van babyfoto’s van de koning tot verliefde kiekjes uit de jeugdjaren van prinses Beatrix; het levert een schat aan nostalgie en prachtige plaatjes op. Royaltyvlogger Anne-Flore Muller vertelt het verhaal bij de foto. 

Ditmaal: de mooiste plaatjes van koningin Juliana door de jaren heen.

Advertentie

16 september 1975. Prinsjesdag. Koningin Juliana spreekt in de Ridderzaal in Den Haag de Troonrede uit en opent daarmee het nieuwe parlementaire jaar.

koningin Juliana

26 maart 1974. Koningin Juliana opent in Lisse de 25e Keukenhof.

25 juli 1968. Koningin Juliana en prins Bernhard zijn aangekomen in Porto Ercole en willen genieten van hun eerste kleinkind. Die moet nog even wennen.

30 april 1963. Een dankbare koningin Juliana tijdens Koninginnedag.

30 april 1987. Nog één keer is paleis Soestdijk het middelpunt van Koninginnedag. Nadat koningin Beatrix Koninginnedag gevierd had in Breukelen, stond ’s middags het gouden bruidspaar prinses Juliana en prins Bernhard op het bordes. Geen traditioneel defilé, maar een aantal presentaties van de provincies en rijksdelen. Na afloop maakte het bruidspaar een autorit buiten de hekken van het paleis.

koningin Juliana

9 oktober 1992. Prinses Juliana heropent het ingrijpend gerenoveerde verzorgingshuis Huize Aelbrecht van Beijeren in Den Haag. Het huis herbergt 59 appartementen waarvan de bewoners servicebehoeften op verzoek kunnen inkopen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Libelle Royal
Libelle Royal
7,95
Bestellen

Bron & beeld: ANP

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien