Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Lief: Koninklijke kroost klapt voor de zorg

Inwoners uit Spanje en Italië spraken onlangs af om tegelijkertijd vanuit tuinen en vanaf balkons (want: lock down) te applaudisseren voor alle zorgverleners uit hun land. Eenzelfde initiatief werd vorige week in Nederland uitgevoerd, en dus mocht Engeland niet achterblijven.

De koninklijke kroost van Kate Middleton en prins William doet ook aan het initiatief mee en dat levert lieve videobeelden op.

Advertentie

Klappen voor de zorg

Op het officiële Twitteraccount van Kensington Palace, het account van prins William en Kate Middleton, wordt een lieve video gedeeld. Op de beelden zijn prins George, prinses Charlotte en prins Louis al klappend te zien. Het is niet zomaar, want de koninklijke kroost klapt voor het hardwerkende zorgpersoneel uit het Verenigd Koninkrijk.

Dankbetuig

Bij de video staat de hashtag #clapforourcarers geschreven, waarmee aangegeven wordt dat ook het Britse koningshuis stilstaat bij het harde werk dat de Britse zorgverleners verrichten gedurende de coronacrisis. Het account The Royal Family deelt ook nog foto’s met koningin Elizabeth waarop ze met zorgverleners te zien is. “We zijn enorm dankbaar voor de expertise en inzet van onze wetenschappers, artsen en nood- en openbare diensten”, staat erbij geschreven.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Libelle Royal
Libelle Royal
9,95 7,95
Bestellen

Bron: Twitter. Beeld: Brunopress

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien