Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zó gaat het nu met koppel Milly en Joost uit 'Married at first sight'

Zondagavond keken maar liefst 1 miljoen mensen naar de ontknoping van Married at first sight. Een groot deel van de kijkers was boos: 8 weken lang keken ze trouw naar de stellen, maar om erachter te komen wie er nog bij elkaar waren, moesten ze voor een streamingdienst betalen.

RTL Boulevard nodigde daarom koppel Milly en Joost uit om te vertellen over hun relatiestatus. En wat is het fijn om te horen dat hun antwoord nog steeds steevast ‘ja’ is.

Advertentie

Eindstand laatste aflevering
De door de wetenschap aan elkaar gekoppelde kandidaten moesten tijdens de laatste aflevering laten weten of ze ook na het bijzondere experiment bij elkaar wilden blijven. Voor Milly en Joost en Peter en Paul was dat een ‘ja’, voor de andere 3 koppels ging de trouwring af.

Veranderd
Dat ging natuurlijk over een aantal maanden geleden. Ondertussen is er alweer veel gebeurd. Milly en Joost wonen nog niet samen maar gaan wel vaak naar elkaar toe. “We hebben gewoon een normale relatie, zoals ieder ander”, vertelt Milly in de studio. “En daarbij horen zeker zeker ook irritaties.” Joost sluit zich daarbij aan: “Maar dat is ook heerlijk om te zien.”

Lekker gek
De reden dat Milly meedeed? “Ik werd 30 en ik dacht: ik doe nog eens 1 keer gek. Dat is gelukt, want dan ben je ineens getrouwd.” Joost vond het vooral een heel leuk idee dat je door de wetenschap gekoppeld wordt, en je dus in theorie goed bij elkaar past en niet via swipen op datingwebsites.

Straal verliefd
Wat blijkt? Het stel had afgesproken zich voor de camera terughoudend te gedragen, maar toen de camera’s eenmaal uit waren sprongen de vonken ervan af. “Het was heel heftig. Soms dacht ik bij de camera’s: ga wég!”, aldus Milly. Maar uiteindelijk zouden ze het experiment zeker aanraden bij anderen, vertellen ze stralend. Irritante camera’s of niet: het heeft duidelijk z’n vruchten afgeworpen.

Instagram
Op Instagram herhaalt Milly haar brief aan Joost nog: “Jij daagt mij uit en laat mij dingen ervaren en doen, die ik zelf nooit zou ondernemen. Maar samen met jou durf ik dat allemaal ineens wel aan en geniet ik er met volle teugen van. Met jou en voor jou wil ik dit alles wel gaan ontdekken en ervaren, om te zien waar het ons gaat brengen.”

Helaas eindigde de relatie van Peter en Paul minder rooskleurig: ze hebben laten weten uit elkaar te zijn gegaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve @jfm.joost /Lieve Echtgenoot, Wat gaaf dat wij beide dit bizarre en toch iet wat extreme avontuur zijn aan gegaan. Ongelofelijk wat wij in een korte periode allemaal hebben gedaan en hebben meegemaakt. Ik begin deze brief dan ook met jou te bedanken voor de afgelopen tijd. Gewoon omdat je er was. Ik vind jou een geweldig leuk en bijzonder persoon met een heel mooi hart. Jij daagt mij uit en laat mij dingen ervaren en doen, die ik zelf nooit zou ondernemen. Maar samen met jou durf ik dat allemaal ineens wel aan en geniet ik er met volle teugen van. Ons eigen verhaal lijkt ons beide ogenschijnlijk gemakkelijk af te gaan. Ogenschijnlijk is een klein beetje ons woord geworden. Want gemakkelijk is het voor geen van ons twee. De rollercoaster van emoties en gevoelens, maar ook de worsteling met de ingebouwde barrières en bescherming-mechanismes. Met jou en voor jou wil ik dit alles wel gaan ontdekken en ervaren, om te zien waar het ons gaat brengen. Zoals op de kaart geschreven, geef ik jou (symbolisch natuurlijk) de sleutel van mijn hart. Wees hier een beetje zuinig op, het is een kwetsbaar, kostbaar en zeldzaam geschenk. Mijn besluit is dan ook dat ik getrouwd met jou wil blijven. Liefs Milly/Je Echtgenote. . . . . #mafs #mafsnl #mafs4 #marriedatfirstsight #blindgetrouwd #joostenmilly #joost #milly #jaikwil #getrouwd #loveisintheair #sleutelvanmijnhart #kostbaar #woerden #nijmegen

Een bericht gedeeld door Milly Scheel MAFS S4 👰🏼🤵🏼 (@millymip) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: RTL, Roland J. Reinders

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien