Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Deze 15 koppels uit 'Boer zoekt Vrouw' zijn nog altijd samen

Het is alweer 16 jaar geleden dat we voor het eerst konden genieten van boeren op zoek naar de liefde. En nu, met het 11e seizoen op de buis, kunnen we de balans opmaken: heeft Boer Zoekt Vrouw voor veel liefdesmatches gezorgd?

Deze boeren zijn nog altijd samen met hun 1e keuze.

Advertentie

1. Boer Joris en Renske (seizoen 1)

We moeten hierbij wel een slag om de arm houden, want 100% zeker over deze relatie zijn we niet. Renske is namelijk niet te vinden op de website van De Lepelaar, het boerenbedrijf dat ze samen met Joris heeft overgenomen. Maar het feit dat de (voormalig) geneeskundestudente Renske zo enthousiast was over het boerenleven én dat het koppel vlak na het programma al samenwoonden in West-Friesland, stemt ons iets gerust. In 2011 waren ze nog bij elkaar, dus we hopen nog altijd op wat liefdesgeluk.

2. Boer Jos & Dycke (seizoen 4)

Boer Jos en Dycke worden tot op de dag van vandaag nog herkend vanwege hun deelname, zo lieten ze in augustus 2019 weten aan de Telegraaf. En dat dit programma niet alleen goed was voor hun bekendheid, maar het ook de start was van een prachtige relatie, is wel duidelijk. Jos ontving in het 4e seizoen maar liefst 831 brieven, maar het was de DVD van Dycke die er met kop en schouders bovenuit stak. “Kijk, na 8 jaar is het houden van geworden, maar soms ben ik nog zó verliefd”, vertelde Dycke in 2017 over een spontane kus. Lief!

3. Boer Hans & Connie (seizoen 1)

Boer Hans op zijn groene trekker en Connie zorgden voor niet 1, maar 2 primeurs: ze waren het 1e door Boer zoekt Vrouw gevormde koppel dat ging trouwen én dat als eerste hun liefde bezegelde met een baby in 2007. Nu – 16 jaar later – zijn er maar liefst 75 baby’s in totaal geboren omdat hun ouders elkaar hebben leren kennen door Boer zoekt Vrouw (en nee, die komen niet alleen maar van dit koppel). Hans en Connie zijn nog altijd gelukkig in de liefde.

4. Boer Martijn & Marlies (seizoen 2)

Boer Martijn zocht in 2006 in Boer zoekt Vrouw zijn droomvrouw én die vond hij. Studente Marlies veroverde zijn hart en nu bijna 14 jaar later zijn de 2 nog altijd bij elkaar. Hij runt nog steeds het boerenbedrijf en Marlies werd geen boerin, maar coacht agrarische vrouwen. Samen hebben ze het bedrijf Koe & Boe opgezet.

5. Boer Jan & Rianne (seizoen 8)

Boer Jan en Rianne uit het veelbesproken seizoen Boer zoekt Vrouw (met onder andere Eigen Huis & Tuin-presentator Tom, boerin Bertie en haar vrouwen en ‘geile’ boer Geert) hebben elkaar echt gevonden. Ze wonen namelijk samen op de schapenboerderij op Texel, zijn getrouwd en hebben inmiddels al 2 kinderen. En dat in nog geen 5 jaar tijd. Dat hadden ze vast niet gedacht toen ze besloten deel te nemen aan het programma van Yvon Jaspers.

6. Boer Wietse & Neeltje (seizoen 4)

Eigenlijk wil boer Wietse niet meer met het programma worden geassocieerd, omdat hij naar eigen zeggen anders overkomt dan in het echte leven. Maar hij hield er toch wel een relatie aan over met Neeltje. Hun liefde werd in 2016 bekroond met de geboorte van hun dochter. Veel nieuws is er daarna niet meer naar buiten gekomen, maar wij zijn er bijna van overtuigd dat ze nog altijd samenzijn.

7. Boer Henk & Fiona (seizoen 6)

1109 brieven kreeg boer Henk in het 6e seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Maar het was Fiona die het hart van deze boer (die 2 jaar eerder zijn vriendin verloor bij een auto-ongeluk) veroverde. En nog altijd viert dit koppel, dat inmiddels 3 kinderen heeft, de liefde. In 2019 werd hun derde kind, Jolene, geboren.

8. Boer Hans & Audrey (seizoen 4)

Boer Hans vond de liefde bij Audrey en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Begin 2013 kwam het nieuws naar buiten dat Audrey bevallen was van hun 1e zoon en daar is het niet bij gebleven. 1,5 jaar later breidde het gezin uit met zoon Jurre en op 29 januari 2018 kwam daar dochter Silke bij. Hans gaf eerder aan dat hij 4 kinderen wilde, maar daar hebben we nog niets van vernomen…

9. Boerin Michelle & Maarten (seizoen 10)

Het geluk kon niet op voor Michelle en Maarten uit het vorige seizoen Boer zoekt Vrouw. “Op 9 juli koos ze voor mij. Op 2 december was de laatste uitzending en op 12 januari vorig jaar ben ik hier komen wonen”, zo liet het stel onlangs weten in Veronica Magazine. Het verliefde paar heeft het zelfs al over kinderen gehad, dus wie weet wat de toekomst nog brengt voor dit gelukkige koppel.

10. Boer Wim & Evelyne (seizoen 7)

Net als bij het 1e koppel durven we hier ook niet met zekerheid te zeggen of boer Wim uit Tanzania nog altijd samen is met Evelyne. In 2015 lieten de 2 nog weten dat ze gelukkig waren, maar toen had Evelyne nog wat moeite om Nederland voor eens en altijd achter zich te laten. Daarna is het angstvallig stil gebleven rondom het koppel. Zouden ze nog altijd de liefde samen vieren? Wij durven ons hand er niet voor in het vuur te steken.

11. Boer Martin & Wilma (seizoen 6)

Boer Martin was alleen maar bezig met overleven. Wilma was vergeten hoe fijn het is om het leven met iemand te delen. Totdat de 2 elkaar, in het 6e seizoen Boer Zoekt Vrouw, leerden kennen. Ze wisten allebei hoe het was om een partner aan kanker te verliezen en in dat grote verdriet vonden ze elkaar. De 2 trouwden in 2013 en zijn nog altijd gelukkig.

12. Boer David & Mara (seizoen 9)

Het 9e seizoen mag dan internationaal begonnen zijn, maar zo eindigde het liefdesavontuur voor Boer David en zijn Mara niet. De 2 vertelden namelijk in de special in 2017 dat de toekomst voor ze niet in Roemenië lag, maar in Brabant. Op dat moment ging boer David doordeweeks nog op en neer, maar wij vermoeden dat de 2 inmiddels al een liefdesnestje hebben gebouwd in Nederland.

13. Boer Herman & Fleur (seizoen 9)

Boer David en Mara waren niet het enige koppel dat in het 9e seizoen het liefdesgeluk vond: ook Herman en Fleur zijn nog altijd bij elkaar. Begin 2019 liet het koppel weten dat er plannen waren om te gaan samenwonen op een oude boerderij in Frankrijk, als het huisje bewoonbaar was. David verwachtte toen dat het in de loop van 2019 zou gebeuren en geen bericht lijkt ons goed bericht, dus wie weet wonen ze inmiddels al echt samen.

14. Boer Wim & Marit (seizoen 10)

Boer Wim en Marit proberen na hun veelbesproken deelname aan Boer zoekt Vrouw hun leven zoveel mogelijk buiten de spotlights te houden, maar in oktober vorig jaar lieten de 2 – tijdens een evenement op de boerderij – weten dat ze nog altijd van elkaars gezelschap genieten. Het stel woont sinds mei samen op de boerderij in Marknesse.

 

View this post on Instagram

 

Wim krijgt een laatste kans om alle zeilen bij te zetten… ⛵️Zie jij de liefde tussen Wim en Marit?#boerzoektvrouw #bzv #liefde

A post shared by Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) on

15. Boerin Steffi en Roel (seizoen 10)

Als de vorige koppels niet al hebben bewezen dat het snel kan gaan, dan kunnen boerin Steffi en Roel dat wel. Vorig jaar leerden de 2 elkaar kennen door het programma en inmiddels wonen ze samen (niet op de boerderij, maar wel in een huisje aan de rand van het dorp) en hebben ze plannen om een bed & breakfast te openen. Ze hopen de papieren dit jaar in orde te maken, want dan kan de bouw beginnen.


Goed nieuws! Vanaf nu kun je elke week kijken naar ‘Praat mee over BZV’ op Libelle TV. In aflevering 1 hebben Libelle’s Esther Zonneveld en Story’s Matthijs Albers het over de uitvinding van Bastiaan en de bekende werknemer van Geert Jan.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide. Beeld: Brunopress

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Geen versoepelingen vanaf 21 april (maar op deze datum misschien wel)

Wie hoopte om op 21 april op het terras te zitten, moet die verwachtingen bijstellen. Het demissionaire kabinet zal aankomende dinsdag geen versoepelingen aankondigen per 21 april.

Een woordvoerder van het kabinet heeft dit laten weten na het Catshuisoverleg van zondagmiddag.

Advertentie

De afgelopen weken klonken er steeds vaker positieve geluiden. Zouden de maatregelen per 21 april dan toch iets soepeler worden? Er werd in Den Haag gesproken over het schrappen van de avondklok, het openen van terrassen en het openen van winkels.

Helaas is dat toch te vroeg volgens het kabinet. De piek in het aantal besmettingen is namelijk nog niet geweest. Versoepeling van maatregelen is dan ook nog geen handige keuze.

Maar er is ook goed nieuws. Als de besmettingscijfers het toelaten, is er wel een kans dat de terrassen een week later openen. Ook de avondklok zal dan mogelijk geschrapt worden. Ook wordt er gesproken over mogelijke versoepelingen voor winkels en het onderwijs.

De uitgestelde versoepelingen komen niet geheel onverwachts. De afgelopen dagen probeerde Hugo de Jonge van Volksgezondheid de verwachtingen al wat te temperen. Zo gaf hij aan dat we ‘in het zicht van de haven geen domme dingen gaan doen’.

Bron: NOS. Beeld: GettyImages.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Geen versoepelingen vanaf 21 april (maar op deze datum misschien wel)

Wie hoopte om op 21 april op het terras te zitten, moet die verwachtingen bijstellen. Het demissionaire kabinet zal aankomende dinsdag geen versoepelingen aankondigen per 21 april.

Een woordvoerder van het kabinet heeft dit laten weten na het Catshuisoverleg van zondagmiddag.

Advertentie

De afgelopen weken klonken er steeds vaker positieve geluiden. Zouden de maatregelen per 21 april dan toch iets soepeler worden? Er werd in Den Haag gesproken over het schrappen van de avondklok, het openen van terrassen en het openen van winkels.

Helaas is dat toch te vroeg volgens het kabinet. De piek in het aantal besmettingen is namelijk nog niet geweest. Versoepeling van maatregelen is dan ook nog geen handige keuze.

Maar er is ook goed nieuws. Als de besmettingscijfers het toelaten, is er wel een kans dat de terrassen een week later openen. Ook de avondklok zal dan mogelijk geschrapt worden. Ook wordt er gesproken over mogelijke versoepelingen voor winkels en het onderwijs.

De uitgestelde versoepelingen komen niet geheel onverwachts. De afgelopen dagen probeerde Hugo de Jonge van Volksgezondheid de verwachtingen al wat te temperen. Zo gaf hij aan dat we ‘in het zicht van de haven geen domme dingen gaan doen’.

Bron: NOS. Beeld: GettyImages.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Songfestivalticket bemachtigen? Volgens de organisatie is dat heel moeilijk

Hoop je nog een songfestivalticket te bemachtigen voor het Eurovisiesongfestival in mei? Dan hebben we slecht nieuws voor je: volgens de uitvoerend producent van het songfestival wordt dat geen makkelijke taak.

In mei vinden er negen shows van het Eurovisiesongfestival plaats in Rotterdam. Maar wie hoopt een ticket voor het unieke festijn te bemachtigen, moet toch even zijn verwachtingen bijstellen. Er zijn namelijk maar weinig tickets voorhanden.

Advertentie

Songfestivalticket

“Ik verwacht dat de kaartverkoop weer heel snel eindigt”, zegt Sietse Bakker, uitvoerend producent van het Eurovisiesongfestival, tegen het ANP. “Het animo zal waarschijnlijk enorm zijn. Mocht je vorig jaar geen kaarten hebben gekocht, moet je wel heel veel mazzel hebben wil je nu nog een kaart kunnen bemachtigen.”

3500 man

Het muziekfestijn mag wél doorgaan, in de vorm van een Fieldlab evenement. Dat betekent dat er bij de generale repetities en live finales, in totaal negen shows, 3500 man publiek welkom is. Er zijn daarmee maar liefst 40% minder tickets beschikbaar dan vorig jaar.

Voorrang

Alsnog 3500 plekjes dus. Maar de mensen die vorig jaar al songfestivaltickets wisten te bemachtigen, krijgen voorrang. En van hen zal er een groep zijn die misgrijpt. Voor hen is er geen alternatief, vertelt Bakker. “Voor die mensen is het heel jammer, maar dat is wel waar we ze het afgelopen jaar op hebben voorbereid: het zou kunnen dat je buiten de boot valt.”

‘Allerbeste beleving’

Volgens Bakker is er ook goed nieuws voor deze groep: “Ik zeg altijd: het songfestival op tv is de allerbeste beleving.” Toch begrijpt hij dat het voor de mensen die dit jaar buiten de boot vallen, een grote teleurstelling is. “We weten dat er heel veel mensen op een Eurovisiesongfestival hebben gewacht, veertig jaar nadat het songfestival voor het laatst in Nederland neerstreek.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & beeld: ANP.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Songfestivalticket bemachtigen? Volgens de organisatie is dat heel moeilijk

Hoop je nog een songfestivalticket te bemachtigen voor het Eurovisiesongfestival in mei? Dan hebben we slecht nieuws voor je: volgens de uitvoerend producent van het songfestival wordt dat geen makkelijke taak.

In mei vinden er negen shows van het Eurovisiesongfestival plaats in Rotterdam. Maar wie hoopt een ticket voor het unieke festijn te bemachtigen, moet toch even zijn verwachtingen bijstellen. Er zijn namelijk maar weinig tickets voorhanden.

Advertentie

Songfestivalticket

“Ik verwacht dat de kaartverkoop weer heel snel eindigt”, zegt Sietse Bakker, uitvoerend producent van het Eurovisiesongfestival, tegen het ANP. “Het animo zal waarschijnlijk enorm zijn. Mocht je vorig jaar geen kaarten hebben gekocht, moet je wel heel veel mazzel hebben wil je nu nog een kaart kunnen bemachtigen.”

3500 man

Het muziekfestijn mag wél doorgaan, in de vorm van een Fieldlab evenement. Dat betekent dat er bij de generale repetities en live finales, in totaal negen shows, 3500 man publiek welkom is. Er zijn daarmee maar liefst 40% minder tickets beschikbaar dan vorig jaar.

Voorrang

Alsnog 3500 plekjes dus. Maar de mensen die vorig jaar al songfestivaltickets wisten te bemachtigen, krijgen voorrang. En van hen zal er een groep zijn die misgrijpt. Voor hen is er geen alternatief, vertelt Bakker. “Voor die mensen is het heel jammer, maar dat is wel waar we ze het afgelopen jaar op hebben voorbereid: het zou kunnen dat je buiten de boot valt.”

‘Allerbeste beleving’

Volgens Bakker is er ook goed nieuws voor deze groep: “Ik zeg altijd: het songfestival op tv is de allerbeste beleving.” Toch begrijpt hij dat het voor de mensen die dit jaar buiten de boot vallen, een grote teleurstelling is. “We weten dat er heel veel mensen op een Eurovisiesongfestival hebben gewacht, veertig jaar nadat het songfestival voor het laatst in Nederland neerstreek.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & beeld: ANP.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien