Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít kost de luxueuze villa waar Harry en Meghan momenteel wonen

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn wederom het gesprek van de dag. Dit keer verbazen de Britse media zich over het prijskaartje van de villa waar het stel sinds maart verblijft. 

Harry en Meghan wonen in Canada, maar verblijven momenteel in Californië. Vriendin Oprah Winfrey regelde in de beroemde wijk Beverly Hills een stulpje waar het stel met hun 1-jarige zoon Archie resideert. De kleine prins heeft met 22 hectare grond rondom de villa genoeg speelruimte. Ook binnen is is met 8 slaapkamers en 12 badkamers aan ruimte geen gebrek.

Advertentie

Wat kost dat?

Wat zo’n pareltje mag kosten? Volgens de Britse krant The Daily Mail heeft de villa een waarde van zo’n 18 miljoen dollar. Dat staat gelijk aan meer dan 16,5 miljoen euro. Maar dan heb je ook wat, als we de foto’s mogen geloven. Het is niet bekend of Harry en Meghan het huis momenteel huren of er als gast verblijven.

Ook fan van Meghans prachtige kapsels? Zó maak je in een handomdraai de Meghan Markle-knot!

Bron: The Daily Mail. Beeld: Brunopress. 

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien